Florin Piersic se apără, după ce a fost filmat înjurând un cerșetor: „Fir-ai al dracului de vagabond”

Florin Piersic este implicat într-un scandal de proporții, după ce zilele trecute a fost filmat înjurând un cerșetor care i-a cerut bani în timpul unui spectacol desfășurat la Cluj. Florin Piersic se apără și spune că l-a drăcuit… în glumă.

Florin Piersic a susținut un spectacol în Piața Unirii din Cluj-Napoca. La un moment dat, actorul a fost întrerupt de un bărbat care și-a pus șapca pe scările scenei. Atunci, Piersic și-a întrerupt spectacolul și i-a spus cerșetorului să plece de acolo. Momentul a fost filmat și a devenit viral pe rețelele de socializare, actorul de 87 de ani fiind acuzat că l-a înjurat pe respectivul om al străzii.

„Îți pui șapca acolo să îți dau bani? Păi ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani, că vă fac program, fir-ai al dracului de vagabond. Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici?’, i-a spus marelele actor bărbatului.

După ce omul s-a îndepărtat, Florin Piersic a continuat.

„Bravo domnule, îmi place de ăsta! Un așa personaj aș putea juca eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicomicină. Ia uite, își pune și sacul aici… Noapte bună, culcă-te! Fii atent! Acum trebuie să fii cuminte, pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura!’, a afirmat Florin Piersic.

După ce s-a scris că l-ar fi jignit pe individul care i-a întrerupt spectacolul, Florin Piersic a vrut să clarifice lucrurile.

„Aflu cu tristețe, că de câteva zile sunt pus la zid în presă pentru un episod petrecut la Zilele Clujului’, în Piața Mare. De ce cu tristețe’? Pentru că încă odată nevoia de senzațional, de titluri pompoase în fața cititorilor, nu are limite.

Cine ar revedea – fără intenții rele – momentul respectiv- în care mă adresez unui om al străzii apărut la marginea scenei, ar auzi tonul cu care i-am vorbit și anume în glumă. N-am jignit în viața mea pe nimeni, cu atât mai puțin cum scrie presa că ‘l-am înjurat’, dovada fiind că publicul prezent s-a și amuzat’, a precizat actorul într-o postare pe Facebook.

Florin Piersic a explicat că unui actor îi este greu să își susțină spectacolul atunci când este întrerupt.

„În general, este greu pentru un actor când trebuie să se prezinte în fața publicului, să fie bruiat, fie că e vorba de un telefon mobil sau de un personaj ca cel la care face presa referire. Mulți colegi de ai mei, într-o asemenea situație, opresc pur și simplu spectacolul. Nu e genul meu să fac asta și consider că felul în care a fost prezentat, exagerat fie spus, incidentul’, este făcut cu rea voință’, a mai spus actorul.

„Știu că nu toată lumea mă iubește și nici nu trebuie, dar aflând de toată această tevatură, mă gândesc din nou la femeia aceea în vârstă, țăranca pe care am luat-o în mașină și care mi-a spus: ‘Dom Florin, așa s-o făcut lumea de re, că mă mir că se mai face ziuă’. Poate că trăiesc eu în niște timpuri în care, uneori, cu atâta schimbare în jur, parcă nu-mi mai găsesc locul’, a continuat Florin Piersic.

De asemenea, marele actor spune că el își dorește să creadă în continuare în bunătatea oamenilor.

„Poate că o să-mi spuneți că am rămas un naiv, un visător, dar nu vreau să renunț, vreau să cred că așa este, că oamenii au rămas buni’, a subliniat Florin Piersic.

6 COMENTARII

  1. Asta cu femeia luata in masina mai deunazi era in tren Spui minciuni cu nemiluita ,esti o hahalera !Prin anii 70 ai venit la Iasi si te-am primit in sala polivalenta pentru ca era lume de pe lume care voia sa te vada Tu ce ai facut …ai inceput a reprosa ,aproape sa injuri ca de ce te-am primit in sala de sport ?De pe atunci faceai fite si te spargeai in figuri !Acum recent te-ai dat in spectacol ,te-ai facut de ras Chiar il iubesti pe dezaxatul ala?A da …si tu esti dezaxat Cine se aseamana se aduna Tu ,Negru si Bendeac ..aceeasi minte Are dreptate fiul tau ca nu prea te baga in seama Esti prost ,,maestre”!Exista actori infinit mai buni ca tine dar au bun-simt Erai cu comunistii si furai roluri de la actori talentati cu ajutorul ,,secoritatii”.Iei in bataie de joc pe oricine ti se nazare tie !

  2. Lucruri de tot rasul .Florine …ai fost un curvar psihopat ,acum esti doar psihopat Sunteti la fel toti 3 Bendeac mergea in genunchi la tv si pupa barbati ,Negru este ca o maimutza nebuna ,cu lapsusuri de memorie si cu aiureli in cap.

  3. Am cautat in arhivele bisericii Spunea ca in aceste arhive a gasit referire la ,,marele ,tatal sau doctor veterinar”,,Domnul doctor Piersic are un urmas …bla bla bla …”minciuni ..nu exista niciun document ,nicio referire Fake news ,,maestre ”laudaros din cale afara !

  4. Am văzut videoclipul a fost pur și simplu mă respect cu domnule Florin piersic pentru că știți să faceți lucrurile frumoase chiar și când sunteți întrerup dintr un spectacol

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...