Florin Salam a fost dat afară din nou de la o nuntă: „Acum ieși cu mine afară, gata!”

Florin Salam o ține din rău în mai rău! După ce zilele trecute fusese dat afară de la o nuntă din Craiova pentru că nu putea să cânte, deși primise mulți bani înainte, iată că istoria se repetă. Pe TikTok s-au viralizat imagini în care Florin Salam apare, din nou, într-o situație ciudată, iar unul dintre nuntași îi smulge microfonul din mână și îl dă afară de la nuntă.

În timp ce cânta la o nuntă, trei bărbați așteptau să îi dea bani pentru dedicații lui Florin Salam, însă la un moment dat, un bărbat îi spune că trebuie să se oprească din cântat, deoarece programul este gata și sunt nevoiți să strângă.

Florin Salam nu a ascultat și le-a spus colegilor de trupă să dea „drumul la ritm„, deoarece voia să cânte pentru banii pe car ei-a primit pentru dedicații. Imediat, muzica începe să se audă din nou, moment în care, un alt bărbat se enervează, căci artistul a spus să îl mai lase „cinci minuțele”.

Acesta vine la Florin Salam, îi smulge microfonul din mână și îi spune: „Stop! Acum ieși cu mine, afară! Gata’, potrivit kanald.ro. De data aceasta, manelistul a făcut ceea ce i s-a spus, dar petrecăreții au fost nemulțumiți de faptul că l-au oprit din cântat.

Ce spune Florin Salam despre nunta din Craiova, de unde a fost dat afară

În urmă cu doar câteva zile, Florin Salam a fost dat afară de la o nuntă, deoarece nu se afla deloc în apele sale și nu reușea să cânte.

Florin Salam a făcut un live pe Facebook, prin care a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta din Craiova, din perspectiva lui.

„Știe toată lumea că am avut patru nunți cu o seară înainte. Eu de băut am băut toată viața. Mă cheamă lumea să beau un pahar cu ei. (…) Am plecat bine de acolo, dar la sfârșit am simțit ceva. Nu știu din ce pahar am băut, cum am băut, că nu era problema la mine că n-am mai băut. Nu știți că am mai băut? La orice nuntă beau acolo să fac atmosferă, asta e viața noastră.

Nu știu ce s-a întâmplat că mi s-a blocat creierul. (…) Mi-au băgat ceva în pahar, a fost mai rău decât ce credeți voi. Asta este, bine că nu s-a întâmplat ceva cu viața mea și sunt bine. De atâția ani v-am obișnuit că sunt puternic.

Mai văd pe unii care critică. Ce să le fac eu lor? Nu mai contează dacă îl am pe Dumnezeu cu mine nu mă sperie nimic, cum nu m-a speriat niciodată nimic. Îmi văd de treaba mea, de copiii mei și orice întâmplare din asta mă face mai puternic‘, a spus Florin Salam pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Faliment total pentru fermieri: Depozitele sunt pline de grâu adus din...

Situație dezastruoasă pentru fermierii români, concurați puternic de grâul adus din Ucraina. La acest moment, depozitele sunt pline de grâu ucrainean cumpărat cu 40...