Florin Salam: „Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Rușine Pro TV”

UPDATE: Postarea lui Florin Salam de pe Facebook, în care anunța că nu a murit, a fost ștearsă la scurt timp de la apariție.

În cursul serii de sâmbătă, 13 august 2022, în spațiul public a apărut informația potrivit căreia Florin Salam, „Regele Manelelor”, s-ar fi stins din viață. Informație care, în scurt timp, a fost infirmată chiar de fiica lui, Betty Salam, pe rețelele de socializare. Apoi, imediat ce rețelele de socializare au „explodat” pur și simplu cu această informație șocantă, cântărețul a transmis și el un mesaj!

Florin Salam a notat, printr-o postare pe Facebook, faptul că este în viață și că se va întoarce, în curând, pe scenă. Bizar este faptul că, la scurt timp după ce ”Regele” a postat acest mesaj a dispărut, potrivit stiripesurse.ro

”Dragilor, voi fi scurt și la obiect. Nu, nu am murit. Iar, din păcate, această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor.  Rușine Pro TV”, este mesajul pe care Florin Salam l-a postat pe rețelele de socializare, după ce a fost distribuită informația potrivit căreia acesta ar fi decedat pe patul de spital. Ulterior, si site-ul care a prezentat știrea a prezentat scuze cititorilor. “Ne cerem scuze cititorilor pentru eroare. Reporterii Știrilor Pro TV au primit, pe surse, informația conform căreia Florin Salam a murit. Din păcare, stirileprotv.ro a eșuat în a verifica informația și din alte surse, fapt care a condus la o regretabilă greșeală”, au scris reprezentanții site-ului.

Informația inițială poate fi consultată aici: BREAKING NEWS. “FLORIN SALAM A MURIT!!” ADEVĂRUL DESPRE INFORMAȚIA CARE A BULVERSAT ROMÂNIA SÂMBĂTĂ SEARA

Manelistul Florin Salam a infirmat, pe pagina de Facebook, că ar fi murit, după ce Pro TV a anunțat că ar fi decedat la 42 de ani din cauza consumului de droguri.

Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit.  Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România.  Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor Rușine Pro TV”, se arată în postarea lui Florin Salam.

Conform surselor Știrilor Pro TV, Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri.

În urmă cu două zile, presa tabloidă a anunțat că interpretul de manele a fost internat de urgență în spital, în stare gravă, din cauza Covid-19.

Florin Salam a lăsat în urmă o soție și cinci copii. Trei dintre aceștia, două fetițe, Rania și Jacqueline și un băiețel, Simon Ştefan, sunt din mariajul cu Roxana Dobre.

De asemenea, manelistul mai avea doi copii și din prima căsătorie, pe Betty și Daniel Stoian. Florin Salam era și bunic”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...