Florin Zalomir, campion mondial și european la scrimă, s-a sinucis: „Nu mă aşteptam la un asemenea gest”

Florin Zalomir (41 de ani), fostul campion mondial la scrimă în 2009, la Antalya, și vicecampion olimpic la Jocurile Olimpice din 2012, de la Londra, a fost găsit decedat în apartamentul său din Otopeni, luni dimineață, potrivit TVR.

Zalomir era ofițer de Jandarmerie în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. Potrivit sursei citate, fostul sportive s-a sinucis.

Astăzi, 3 octombrie, în jurul orei 8,34, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuinţa sa. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Otopeni pentru efectuarea de activităţi din competenţă. Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul bărbatului respectiv„, informează IPJ Ilfov, citat de Agerpres.

Cazul va fi preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov pentru efectuarea cercetărilor, stabilirea cu exactitatea a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

Jandarmul era ofiţer în cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanţele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituţiile abilitate„, precizează Biroul de presă al Jandarmeriei Române.

Conducerea Jandarmeriei a transmis și un mesaj de condoleanțe.

Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate. Dumnezeu să îl ierte!”

Antrenorul lotului feminin de sabie, fost coleg cu Florin Zalomir, a vorbit despre gestul șocant al fostului scrimer.

Rareş Dumitrescu, antrenorul lotului feminin de sabie, fost coleg cu Florin Zalomir, a declarat pentru AGERPRES că nu se aştepta ca acesta să comită un asemenea gest: ”Nu ştiu detalii. Am fost colegi la echipa naţională, apoi colegi ca antrenori la CS Dinamo şi am avut o relaţie apropiată. Dar în ultima perioadă avea nişte probleme de familie, pe care le-a ţinut personal, nu cunosc prea multe detalii. Niciodată nu mă aşteptam la un asemenea gest. El nu a avut o viaţă uşoară, a avut probleme, a crescut fără tată, a fost plecat în Legiune câţiva ani de zile. Era un sportiv de perfomanţă, avea un psihic bine clădit, dar se pare că s-a întâmplat ceva astăzi pentru că a recurs la gestul ăsta. A ales Jandarmeria acum doi ani, ca să-şi împlinească dorinţa pe care o avea, după ce încheiase un ciclu cu Bianca Pascu, care a renunţat la sport, şi nu a vrut să înceapă cu alţi copii. El a fost căsătorit, are şi o fetiţă din prima căsătorie, a divorţat acum câţiva ani, după care de câteva săptămâni s-a recăsătorit. Dar am înţeles că nu mergea totul roz şi că începuse deja un divorţ”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...