Flutur pe urmele lui Ceaușescu: Osanale și dedicație muzicală pentru baronul PNL de Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur o ia pe urmele lui Nicolae Ceaușescu. Grupul folcloric „Obcina Stânișoarei” din Mălini a interpretat, în cadrul concertului pascal, unul dintre cântecele populare compuse de liderul politic.

Grupul folcloric „Obcina Stânișoarei” din Mălini a interpretat unul dintre cântecele populare compuse de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Este vorba, mai exact, de cântecul intitulat „Cine-i la un loc ne-adună, numai baciu de la stână”, care a fost interpretat în deschiderea spectacolului.

„Cum puteam să-i facem cadou domnului președinte Flutur decât cântecul dumnealui. Este creația dumnealui”, a transmis liderului grupului din Mălini pentru Suceava News.

Nelipsit de la eveniment a fost și compozitorul cântecului, Gheorghe Flutur, care a urmărit spectacolul din public alături de soția sa, interpreta de muzică populară Ana Ilca Mureșan. Cei doi s-au îmbrăcat în costume populare.

Evenimentul a adunat laolaltă 1.000 de spectatori, care au primit din partea organizatorilor ouă roșii și cozonac.

6 COMENTARII

  1. Doamne cât de prosti pot fi cei 1000 flutur nu merita nici sa treacă măcar umbra unui cetățean prin fata lui.Voi cei1000de 🦜nu aveați ouă și cozonac acasă,va trebuia produsele lor ,na ca a reușit sa VĂ FRAIEREASCĂ🤏🧠🤮🤮🤮🤮🤮❓

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...