Focar de coronavirus la o școală din București: Alte 7 cazuri de infectare cu noua tulpină

La focarul de coronavirus de la școala din București au mai fost depistate șapte cazuri de persoane infectate cu tulpina britanică.

„În cadrul unităţii de învăţământ au fost confirmate cu infecţia SARS-CoV-2 patru persoane (un caz confirmat pe data de 14.01.2021 şi trei cazuri în data de 18.01.2021). Vineri, au fost testate la ‘Matei Balş’ zece persoane (cele patru confirmate şi şase contacţi direcţi ai acestora). Dintre cele zece persoane testate, un număr de nouă au fost pozitive la testul RT-PCR. Confirmarea se va face prin secvenţiere în următoarele zile”, se arăta în comunicat.

Nouă din 10 persoane testate au fost depistate pozitiv la testul RT-PCR. Pacientul lucrează la o școală din Capitală.

DSP a extins ancheta epidemiologică și să recolteze probe de la alte 11 persoane.

1 COMENTARIU

  1. mai lasati dracului minciunle.Cum au aparaut acele cazuri de covid la scoala daca scoala a fost inchisa, nu mintiti. Ori nu mai exista scrupule, v-ati invatat sa stati degeba si sa va luati salariile.Telemunca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...