Focar de coronavirus la un centru școlar din Timișoara

La Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Dumitru Ciumăgianu” din Timișoara a fost identificat un focar de coronavirus.

În cadrul acestei instituții au fost depistate cinci cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus.

Și la Spitalul Municipal Lugoj au fost depistate două focare de Covid-19. Secţiile de Interne şi Chirurgie au fost închise.

La nivelul județului Timiș sunt active în prezent opt focare de coronavirus.

Conform Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Timiş, în ultimele 24 de ore, în judeţ au fost confirmate 234 noi cazuri de coronavirus.

În ultimele 24 de ore, în Timișoara, au fost depistate alte 125 de noi cazuri de infectări. Rata de infectare a urcat la 4,49 la mia de locuitori.

În spitalele din județ sunt 309 pacienți Covid-19 internaţi, din care 56 în ATI.

DSP Timiş a anunţat că în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului s-au administrat 1.379 vaccinuri (80 Moderna), din care 224 vaccinuri în cadrul primei etape şi 1.155 în cadrul celei de-a doua etape, cu 1.285 doze de rapel.

De la începutul campaniei s-au administrat 41.834 doze vaccin împotriva SARS-CoV-2 şi s-au înregistrat 93 de reacţii adverse de intensitate scăzută spre moderată.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...