Focar de Covid-19 la un centru pentru persoane cu handicap din Prahova: peste 100 de oameni, infectați

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Prahova a raportat, duminică, două focare noi de coronavirus. Unul a fost localizat la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Ploiești și celălalt la un centru pentru persoane cu handicap din subordinea DGASPC, unde peste 100 de persoane au fost testate pozitiv.

Conform Prefecturii Prahova, în cadrul focarului înregistrat la un centru din Urlați pentru persoane cu handicap care funcţionează în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova, 102 persoane dintr-un efectiv de 216 au fost depistate, în urma verificărilor periodice, cu SARS-CoV-2.

Dintre cei confirmaţi, 101 sunt beneficiari, iar unul este din rândul angajaţilor, în continuare fiind şi alte probe în lucru. Beneficiarii sunt izolaţi în centru sub supravegherea unui medic de familie.

Totodată a mai fost descoperit un focar de coronavirus la un laborator al Spitalului Județean de Urgență Ploiești, unde trei cadre medicale au fost confirmate cu Covid-19.Cele 3 persoane sunt izolate la domiciliu şi s-a efectuat dezinfecţia spaţiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...
Szokocs Laszlo Klaus-Iohannis

Delir, provocare și sfidare incredibilă la adresa României: Iohannis, somat să...

Printr-un document denumit „Declarația de independență a Transilvaniei” transmis de un așa zis președinte al Comitetului pentru Independența Transilvaniei, Partium și Banat, președintele României...