Focul lui Sumedru și Halloween-ul, interzise în acest județ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Argeș a decis, luni, interzicerea organizării unor evenimente tradiționale care ar implica prezența unui număr mare de persoane, pentru a limita răspândirea coronavirusului, anunță Prefectura Argeș.

„Începând cu data de 20.10.2020, pe raza administrativ-teritorială a judeţului Argeş se interzice organizarea şi desfăşurarea în spaţii deschise a oricărui eveniment şi/sau activitate tradiţională de tipul Focul lui Sumedru, Halloween şi alte asemenea, care generează aglomerări de persoane”, se precizează într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Argeş.

Măștile sunt obligatorii în toate spațiile închise și deschise

Potrivit sursei citate, hotârârea CJSU mai prevede că „este obligatorie purtarea măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice închise şi deschise de pe raza administrativ-teritorială a judeţului Argeş”.

În judeţul Argeş s-au înregistrat 46 de noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore, potrivit datelor comunicate, luni, de Instituţia Prefectului. Numărul persoanelor diagnosticate pozitiv de la începutul pandemiei a ajuns, astfel, la 6.095. În spitale sunt internaţi 358 de pacienţi, dintre care 32 la ATI. De la începutul pandemiei, 5.375 de persoane din judeţul Argeş confirmate cu noul coronavirus s-au vindecat, iar 249 au murit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...