Focuri de armă în Suceava. Un bărbat a fost împușcat în picior de un polițist. Care este motivul

Un bărbat a fost împuşcat în picior de un poliţist, după ce îl ameninţase cu un motofierăstrău. Poliţistul fusese chemat să intervină la un scandal, iar mai întâi a tras cinci focuri de avertisment, fără ca agresorul să se liniştească.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au început urmărirea penală, în data de 23 martie, faţă de un bărbat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Astfel, în seara de 22 martie, un poliţist din cadrul Poliţiei Vatra Domei a fost solicitat să intervină la un scandal care avea loc la o locuinţă din municipiu. El a fost ameninţat de un bărbat, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care avea pornit un motofierăstrău pe care l-a îndreptat spre agentul de poliţie.

“Lucrătorul de poliţie l-a somat pe agresor să înceteze aceste acţiuni, însă agresorul s-a îndreptat în direcţia sa cu motoferastrăul pornit, motiv pentru care poliţistul a executat cinci focuri de avertisment cu arma din dotare în plan vertical. Întrucât, agresorul şi-a continuat acţiunea violentă de ameninţare şi nu s-a supus somaţiilor, agentul de poliţie a executat un foc asupra membrelor inferioare ale acestuia, rănindu-l în gamba stângă, respectiv i-a provocat o plagă penetrantă prin împuşcare, ulterior fiind transportat la Spitalul Municipal Vatra Domei, unde s-a constatat că este în afara oricărui pericol”, se arată în comunicatul Parchetului. 

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Judecătoriei Vatra Dornei, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB,...

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere...