Ford va construi autoutilitare Transit electrice și hibride în Turcia

Ford Motor Co va construi următoarea versiune a autoutilitarei Transit pentru piața europeană în Turcia în 2023 și va include variante complet electrice și hibride, împreună cu versiunea cu motor de ardere.

Autoutilitarele vor fi construite de un joint venture al producătorului auto american din Turcia. Compania va produce, de asemenea, un vehicul comercial de o tonă pentru Volkswagen AG, ca parte a unei alianțe între Ford și producătorul auto german.

Americanii sunt marca de top a vehiculelor comerciale din Europa cu o cotă de 15% și a condus piața camioanelor comerciale din Marea Britanie, cea mai mare din Europa, de 56 de ani.

Luna trecută, gigantul auto, prezent cu o fabrică și la Craiova, a declarat că gama sa de autoturisme din Europa va fi complet electrică până în 2030.

Creșterea e-commerce stimulează interesul pentru vehicule electrice comerciale

Livrările în creștere susținute de comerțul electronic, accelerat de pandemie stimulează, de asemenea, interesul pentru vehiculele electrice comerciale. Ford pariază că poate profita din vânzarea de autoutilitare electrice către companiile de livrare care trebuie să reducă emisiile de carbon.

Potrivit Ford, toată gama sa de vehicule comerciale va oferi versiuni hibride complet electrice sau plug-in până în 2024. În plus, americanii se așteaptă ca două treimi din vânzările sale de vehicule comerciale din Europa să fie complet electrice sau hibride plug-in până în 2030.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole