Forumul Economic Mondial revine în locul care l-a consacrat

Pandemia i-a obligat pe organizatorii celebrului și totodată controversatului Forum Economic Mondial de la Davos să mute locul de desfăşurare a ediţiei din 2021 la Singapore, pentru ca ulterior să decidă să anuleze complet reuniunea programată pentru luna ianuarie 2021.

Iată că următoare ediţie a Forumului Economic Mondial (WEF) va fi organizată din nou la Davos (Elveţia). Forumul, cu participare fizică, programat a se derula în perioada 17-21 ianuarie 2022 este conceput să „abordeze problemele economice, de mediu, politice şi sociale agravate de pandemie„, după cum au anunţat organizatorii acestui eveniment. Aceştia au adăugat că lucrează în comun cu Guvernul elveţian şi experţii în sănătate pentru a pune la punct măsurile sanitare adecvate, după cum notează Bloomberg.

Prima reuniune a avut loc în 1971

Forumul Economic Mondial (WEF) reuneşte în fiecare an în staţiunea de ski Davos elita politică şi economică a lumii. „Pandemia a provocat schimbări de amploare. Într-o lume plină de incertitudine şi tensiune, dialogul personal este mai important ca niciodată”, a subliniat fondatorul WEF, Klaus Schwab.

Întâlnirea anuală pe bază de invitaţie de la sfârşitul lunii ianuarie reprezintă evenimentul de referinţă al fundaţiei elveţiene Forumul Economic Mondial (WEF). Prima reuniune a avut loc în 1971, sub numele Forumul European de Management (European Management Forum). În 2015, Forumul a fost recunoscut oficial ca organizaţie internaţională.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole