Fost șef SRI, lider județean interimar în partidul lui Dragnea

Publicat: 05 nov. 2021, 13:03, de Ion Teleanu, în News , ? cititori
Fost șef SRI, lider județean interimar în partidul lui Dragnea

La scurt timp după ce a ieșit din penitenciar, fostul lider PSD Liviu Dragnea a tunat și fulgerat împotriva statului paralel, dar, acum oamenii statului paralel au venit în partidul său nou înființat pe care-l conduce din umbră.

Fac astăzi cunoscut faptul că am devenit membru al partidului Alianța Pentru Patrie, preluând conducerea interimară a organizației județene Dâmbovița”, a precizat recent printr-o postare pe Facebook, Alexandru Oprea care va conduce interimar Alianța Pentru Patrie, Filiala Dâmbovița.

Acesta este fost șef al SRI Dâmbovița, care, după pensionare a ajuns președinte al Consiliului Județean Dâmbovița între 2016 și 2020, iar ulterior a candidat pe lista PMP pentru loc de senator în acest județ.

Le mulțumesc totodată pentru colaborare celor alături de care am activat pentru o scurtă perioadă în cadrul PMP și le urez succes in activitatea viitoare! Am fost și voi rămâne un om de stânga, care crede cu tărie în valorile istorice tradiționale, culturale și religioase ale poporului nostru, în bunăstarea și prosperitatea de care trebuie să se bucure fiecare român, în economia de piață liberă și potențialul antreprenorial românesc, într-un viitor mai bun și mai demn pentru copiii noștri. Alianța Pentru Patrie promovează tocmai aceste valori care mă definesc ca om politic și mă alătur echipei cu dorința de a face tot ce ține de mine pentru a le apăra și consolida. Invit să vină alături de noi pe toți cei care cred în aceste valori și vor să facă o politică a interesului național, o politică onestă pentru redobândirea demnității și bunăstării fiecărui român. Împreună vom reuși!”, a precizat ăn postarea pe Facebook fostul ofițer SRI care după pensionare a intrat în politică la PSD, apoi la PMP și acum este la partidul controlat de Liviu Dragnea.

Mai trebuie precizat că Alexandru Oprea a fost un apropiat al fostului lider PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, dar și al Rovanei Plumb.