Fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, prinsă cu droguri

Publicat: 20 nov. 2023, 20:30, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, prinsă cu droguri

În urma unui control efectuat duminică dimineață, polițiștii au descoperit că fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române deține droguri.

Este vorba, mai exact, de sublocotenentul Andreea Cătălina Bumbac, care avea în geantă mai multe pliculețe cu un praf alb, despre care anchetatorii bănuiesc că ar fi cocaină.

La acel moment, femeia se afla în taxi, alături de un bărbat. Cei doi se întorceau de la un eveniment care a avut loc la Palatul Bragadiru, situat în Sectorul 5.

Polițiștii au descoperit că femeia  avea în geantă mai multe pliculețe din plastic ce conțineau un praf alb, dar și o hârtie care fusese făcută sul, despre care se presupune că fusese folosită pentru prizarea drogurilor, notează Gândul.

Prinsă în fapt, sublocotenentul a declarat că plicurile nu i-ar aparține și că ar fi ale unei prietene.

Ce spune Jandarmeria Română?

„Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, in urma unui control de rutină în trafic, polițiștii din cadrul Secției 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanțe susceptibile a fi interzise la deținere.

Menționăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Cazul a fost preluat de reprezentanții B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor.

Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate.

Imediat după încheierea verificărilor și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare”, a anunțat Jandarmeria Română.