Adio, Alitalia! Foste stewardese s-au dezbrăcat în centrul Romei (VIDEO)

Zeci de foste însoțitoare de bord ale defunctei companii de zbor Alitalia și-au dat jos uniformele în centrul Romei miercuri, rămânând doar lenjerie intimă, în timpul unui protest din centrul Romei.

50 de femei s-au aliniat într-o piață din centrul Romei. Și-au dat uniformele jos și și-au șters machiajul. Gesturi simbolice prin care spun că au vrut să arate impactul devastator pe care l-a avut desființarea companiei aeriene Alitalia, potrivit ABC News.
Conform Euronews. având probleme financiare îndelungate, compania aeriană italiană veche de zeci de ani a efectuat ultimul său zbor pe 14 octombrie. O nouă companie aeriană, ITA (Italia Transporto Aereo), a început să zboare a doua zi, folosind o parte dintre avioanele Alitalia. De asemenea, ITA a cumpărat marca Alitalia, dar preia mai puțin de 3.000 din cei 10.000 de angajați ai Alitalia. De asemenea, plafonul salarial a scăzut semnificativ, după cum informează sursa citată.

„Suntem aici pentru a ne exprima în primul rând durerea, dar și solidaritatea față de toți colegii noștri, și cei care au fost primiți de ITA și care au fost obligați să semneze un contract umilitor”, a declarat o însoțitoare de zbor pentru Corriere della Sera

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole