Fostul edil de Giurgiu vrea deputat Pro România ca să treacă la PNL

Fostul primar PP-DD, PSD și Pro România al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, vrea cu orice preț să ajungă deputat pentru a avea imunitate după „performanțele” cu iz penal realizate în cei opt ani de edil.

În această perioadă, surprinzător, Barbu a început să meargă zi de zi prin județ, în special pe la primarii PNL, ca să-l sprijine cu voturi la alegerile din 6 decembrie 2020.

Potrivit informațiilor noastre, traseistul Nicolae Barbu le promite edililor liberali că nu vor face muncă gratis dacă-l susțin cu voturi. Numai că majoritatea primarilor liberali vizitați de Barbu provin din PSD și n-au uitat că atunci când Barbu era primarul Giurgiului se uita la ei de sus, adică nici nu îi băga în seamă.

Mai mul, primarii din Giurgiu știu că Barbu are bani mulți, dar este foarte zgârcit, adică mai direct, promite și nu se mai ține de cuvânt după ce se vede cu sacii în căruță.

Mai nou, Barbu le-a transmis primarilor liberali că dacă-l susțin cu voturi și iese deputat din partea Pro România, imediat va trece la PNL, dar edilii giurgiuveni știu că acesta a fost pe rând cu Dan Diaconescu, Niculae Bădălău, Liviu Dragnea sau Victor Ponta și de fiecare dată a virat-o politic doar în interesul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...