Fostul ministru al Justiției îl atacă pe Iohannis: Pentru asta am fost gazați pe 10 august? Să „reformați” justiția cu PSD-ul?

Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, a răspuns și el ultimelor declarații ale șefului statului care a promis că, după ce va avea susținerea PSD, se va dedica în totalitate reformei din Justiție. „Vă puteți afișa acum fără să vă mai ascundeți chipul uselist, masca a căzut demult!”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

Fostul ministru USR al justiției, demis de Florin Cîțu, consideră că șeful statului are o înțelegere cu PSD în privința formării noului cabinet Ciucă. „Ne arătați acum că faceți ce știți mai bine: să mai dați o șansă PSD-ului. Noi, useriștii, vă stăteam în cale, pentru că deranjam interesele clicilor pe care le patronați. Or, dvs. vă plac PNDL-urile lui Dragnea și vă deranjează procurorii independenți”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

Ați avut ocazia să coalizați dreapta, să împingeți reforme în România. Ați ales să refaceți alianța cu PSD și să faceți doar combinații ieftine, politicianiste. Dacă tot vă doriți atâta putere, măcar să fi avut o viziune, să fi făcut ceva bun cu ea”, a adăugat el.

Lăsați-vă de reforme, pentru că ați arătat deja că distrugeți tot ceea ce atingeți, ca un adevărat terminator”. Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, a continuat: „Adevărații crizatori sunteți dumneavoastră, Cîțu și echipa dvs “câștigătoare”: ați împiedicat reformele, ați compromis campania de vaccinare transformând-o în campanie de imagine pentru Cîțu, ați aruncat în aer coaliția și ați băgat țara în criză”.

Afirmațiile lui Stelian Ion vin după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat oficial nominalizarea actualului ministru al apărării Nicolae Ciucă, propus de PNL, pentru funcţia de premier al României, după consultările de joi dimineață de la Palatul Cotroceni.

În urma desemnării, Ciucă are la dispoziție 10 zile să formeze un guvern și să stabilească programul de guvernare. Criza guvernamentală a fost generată pe 1 septembrie, după ce premierul Florin Cîțu l-a revocat pe ministrul justiţiei, Stelian Ion, susținând că acesta a refuzat să avizeze Programul de investiţii Anghel Saligny.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...