Fostul ministru Virgil Popescu a anunțat unde candidează! ”Opt ani de stagnare au fost de ajuns”

Publicat: 13 apr. 2024, 16:22, de Cristian Matache, în POLITICĂ , ? cititori
Fostul ministru Virgil Popescu a anunțat unde candidează! ”Opt ani de stagnare au fost de ajuns”

Liberalul Virgil Popescu, fost ministru al Energiei, și-a anunţat candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin.

Fostul ministru al Energiei, Virgil Popescu, îşi lansează candidatura pentru funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, marcând astfel o nouă etapă în peisajul politic local. Popescu a declarat că această zi este una specială pentru el, chiar dacă calendarul arată 13, subliniindu-și determinarea și angajamentul pentru schimbare.

„Opt ani de stagnare au fost de ajuns. De aceea, îmi voi pune toată experienţa acumulată ca ministru al Economiei şi al Energiei, ca deputat, în slujba cetăţenilor. Administraţia liberală poate să facă mult mai multe, iar exemple sunt foarte multe, inclusiv în judeţul Mehedinţi. Îi voi avea alături pe primarul comunei Şimian Constantin Truşcă, pe candidatul PNL la Consiliul Judeţean Mărculescu Dumitru, precum şi întreaga echipă PNL Mehedinţi şi susţinerea echipei Partidului Naţional Liberal. Sunt încrezător că pe 9 iunie voi avea voturile severinenilor şi voi fi viitorul primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Şi dacă îmi va fi acordată această onoare voi renunţa la mandatul de europarlamentar. Pentru că îmi doresc să dezvolt Severinul, pentru că merită mai mult!”, a mai anunţat Popescu.

Cu un optimism contagios, fostul ministru a evidențiat susținerea pe care o va avea din partea unor figuri cheie din politică locală, precum primarul comunei Șimian, Constantin Trușcă, și candidatul PNL la Consiliul Județean, Mărculescu Dumitru, subliniind coeziunea și sprijinul oferit de întreaga echipă PNL Mehedinți.

„Îmi doresc să dezvolt Severinul, pentru că merită mai mult!”, a adăugat Popescu, exprimându-și încrederea că voturile severinenilor îl vor propulsa către funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. În același timp, a anunțat că în cazul în care îi va fi acordată această onoare, va renunța la mandatul de europarlamentar, dedicându-și toată energia și resursele pentru progresul orașului.

Declarațiile lui Popescu marchează un punct de cotitură în peisajul politic local, promițând o administrație activă și orientată către dezvoltare, într-o perioadă în care nevoile și aspirațiile comunității devin tot mai evidente. Este de așteptat ca această candidatură să genereze dezbateri aprinse și să atragă atenția asupra direcției pe care o va lua municipiul Drobeta Turnu Severin în următorii ani.