Fostul primar Tudorache, implicat în campania de strângere de semnături pentru demiterea actualului edil al Sector 1

Fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, în prezent parlamentar PSD, este extrem de activ în campania de strângere de semnături în vederea organizării unui referendum de demitere a actualului edil, Clotilde Armand.

„Am răspuns azi solicitărilor venite din partea locuitorilor din Cartierul Odăi și am mers să strângem semnături pentru referendumul de demitere a primarului validat.

Oamenii mi-au spus o parte din problemele, temerile și nemulțumirile pe care le au. Le voi transmite și eu colegilor mei din Consiliul Local al Sectorului 1, pentru a încerca să rezolvăm cât mai multe dintre ele”, a transmis Tudorache duminică.

Fostul edil este prezent pe străzile Sectorului 1 pentru strângerea de semnături de mai bine de o săptămână, fiind ajutat și de o parte dintre colegii săi, în frunte cu Gabriela Firea, președintele organizației PSD București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...