Fostul șef al Direcției Generale Anticorupție și președintele AEP au rămas fără titlul de doctor după ce și-au plagiat lucrările

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) le-a retras titlul de doctor preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Constantin Mituleţu-Buică, şi fostului şef al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Cătălin Ioniţă.

În Consiliul general al CNATDCU s-au înregistrat 18 voturi „pentru”, din totalul de 21, în cazul raportului comun întocmit de comisia de lucru cu privire la sesizarea de plagiat pentru teza de doctorat „Cadru juridic privind controlul unităţilor cu responsabilităţi în domeniul securităţii şi apărării pentru respectarea drepturilor omului în situaţii de conflict armat şi operaţii de menţinere a păcii” a şefului AEP, anunță Agerpres.

„Consiliul general al CNATDCU a votat în şedinţa din 18.02.2021 rezoluţie de retragere a titlului de doctor în domeniul Informaţii de securitate şi naţională atribuit domnului Mituleţu-Buică P.M. Constantin Florin prin Ordinului Ministrului nr. 3148/30.01.2017”, potrivit CNATDCU.

Tot 18 voturi „pentru”, din totalul de 21, au fost acordate de Consiliul general al CNATDCU pentru raportul comun întocmit de comisia de lucru cu privire la sesizarea de plagiat pentru teza de doctorat „Criminogeneza infracţiunilor cibernetice” a lui Cătălin Ioniţă.

„Consiliul general al CNATDCU a votat în şedinţa din 18.02.2021 rezoluţie de retragere a titlului de doctor în domeniul Ordine publică şi siguranţă naţională atribuit prin Ordinul Ministrului 6508/19.12.2012”, a informat CNATDCU. 

Citește și:

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole