Fostul șef CNAS, Lucian Duță: „Alexandru Rafila este fiul unui torționar al Securității” și „Coaliția PSD-PNL reprezintă victoria unui sistem corupt și, mai ales, trădător”

Fostul președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), medicul Lucian Duță, a făcut, într-o postare pe Facebook, câteva afirmații incredibile despre faptul cum fosta Securitate a ajuns azi să triumfe, prin oamenii ei ori urmașii acestora, asupra vieților românilor de azi, inclusiv a sănătății lor.

”Vlad Voiculescu este fiul unui turnător la Securitate”

”Vlad Voiculescu (de două ori a ocupat fotoliul de Ministru al Sănătății) este fiul unui turnător la Securitate. Și încă nu știm câți oameni au suferit de pe urma delațiunilor acestui individ. În schimb apare ca personaj de film propagandistic închinat victimelor Colectiv. Este trist cum se cațără fiul unui turnător la Securitate pe suferința unor oameni”, susține Lucian Duță.

”Rafila este fiul unui torționar al Securității care a ucis în anii ‘50 oameni nevinovați”

Alexandru Rafila este fiul unui torționar al Securității care a ucis în anii ‘50 oameni nevinovați. Și care urmează să fie noul Ministru al Sănătății. Amândoi încearcă să se scuze în mod jalnic spunând că nu sunt vinovați de faptele părinților. Le-aș adresa două întrebări: Au curaj să le spună asta familiilor care au suferit de pe urma acțiunilor părinților lor? Când au profitat de beneficiile (rezultate din acțiunile părinților lor) sistemului securistic a fost bine? Înainte de 1989, Securitatea reprezenta brațul de forță prin care prin care partidul teroriza, tortura și uneori îl elimina fizic pe individul care se opunea unui sistem. Erai luat din casă, bătut, torturat și deseori ucis de un sistem criminal care era validat de deciziile unor judecători. Nimeni nu putea fi confirmat ca dușman al unui sistem criminal fără decizia unui judecător. Iar numele acestor judecători nu le vom ști niciodată. Ei sunt cei care au validat crimele trecutului. Și exact așa se întâmplă și azi!

Sunt două feluri de politicieni: unii care sunt primiți în birourile Securității, iar unii care nu. Primii sunt niște lachei care execută fără să comenteze ordinele, sperând că poate nu vor ajunge la pușcărie și rămân cu furtișagurile. Când sunt sacrificați de Securitate schelălăie. Dar niciodată nu vorbesc, doar schelălăie. Pentru că le e frică. O frică justificată de faptul că sunt conștienți că, fiind impostori, nu au nici o șansă dacă scot cumva un sunet. Așa că tac și îndură calvarul, merg la pușcărie, dar rămân cu niște bani pe care nu visau niciodată să-i facă altfel decât prin acordul cu Securitatea. Ceilalți doar salivează și speră că, dacă sunt obedienți, Securitatea îi va chema și îi va pune la masa în care se scurg firimituri și pentru ei”, a afirmat fostul șef al CNAS.

”Alianța PSD-PNL este victoria supremă a Securității”

Adevărul întodeauna poate fi cuantificat în cifre. Știu, sunt reci și nu transmit emoții. La fel ca și adevărul. Guvernul PSD-PNL este triumful trist al Securității. Adică al trădării noastre ca nație și mai ales al viitorului copiilor noștri. Părinții noștri au îndurat frigul și foamea pentru a ne da nouă o șansă. Iar noi am ratat-o. Datorită ignoranței noastre, lașității noastre și mai ales a fricii induse de un sistem corupt și trădător. Alianța PSD—PNL este victoria supremă a Securității. Pentru că până la urmă vorbim de cifre și mai ales de faptul că tot ce reprezintă azi conducerea celor două partide sunt doar niște marionete triste ale unui sistem care a ne-a trădat. Iar copiii noștri vor plăti tăcerea noastră. Așa cum au plătit părinții noștri, așa cum plătim noi azi. 

În esență, nu suntem mai proști ca alte neamuri. Dar sigur suntem mai lași și mai fricoși. Acesta este motivul pentru care suntem disprețuiți la scară istorică. Tăcem și lăsăm ca o oligarhie coruptă, ascunsă și ilegitimă să ne fure viața și mai ales viitorul. 

Nu aștept să validezi public cele spuse de mine. Pentru că știu că ți-e frică și înțeleg. Dar într-o zi va trebui să-ți asumi în fața copiilor tăi eșecul derivat din tăcerea ta. Tăcerea înseamnă complicitate. Chiar dacă nu-ți place când ți se spune, acesta este adevărul. 

Coaliția PSD-PNL reprezintă victoria unui sistem corupt și, mai ales, trădător. România pare că nu are soluții, iar noi vom fi sacrificați ca nație. Unii vor spune că nu e nimic nou sub soare. Și că la nivel istoric așa a fost mereu. Da, e adevărat așa a fost. Pentru că am tăcut mereu și am acceptat mizeria. Frica nu ne va absolvi niciodată!”, a fost concluzia lui Lucian Duță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...