FOTBAL Florin Gardoș pleacă de la Academica Clinceni

Florin Gardoș a anunțat că și-a încetat relațiile contractuale cu echipa de fotbal Academica Clinceni. Încă nu știe la ce echipă va evolua mai departe.

„Așa cum spuneam pe 10 ianuarie, azi a venit decizia LPF de încetare a raporturilor contractuale dintre mine și Academica Clinceni. Vreau să ii mulțumesc lui Ilie Poenaru, stafului și colegilor pentru felul în care am fost primit și pentru toate momentele frumoase din sezonul trecut. Le doresc tuturor mult succes!”, a postat, în această seară, Florin Gardoș, pe pagina sa de Facebook.

Întrebat de fani la ce echipă va juca în continuare sau daca se va lăsa de fotbal, Gardoș a comentat: „Nu știu ce urmează, cu cine semnez, dar fiți siguri că veți afla aici dacă am vești noi”, a mai scris fostul internațional pe Facebook.

Florin Gardoș are 33 de ani și este din Satu Mare. A jucat la mai multe echipe de fotbal, printre care Steaua București și Universitatea Craiova. În 2014, Florin Gardoș s-a transferat la clubul din Premier League Southampton FC contra sumei de 6,8 milioane de euro, semnând un contract pe patru ani.

În 2020 a semnat cu echipa Academica Clinceni. A jucat, de asemenea, mai multe meciuri pentru Naționala de Fotbal a României.

Citește și Rebecca Dumitrescu Prodan trece de la modă la fotbal și preia conducerea la Academica Clinceni

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole