FOTBAL Pep Guardiola, dorit în postul de selecţioner al Braziliei. Salariul este colosal

Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF) l-a contactat pe spaniolul Pep Guardiola, actualul antrenor al lui Manchester City, în vederea instalării sale în postul de selecţioner al Braziliei.

Oficialii CBF au purtat discuţii în acest sens cu fratele şi agentul lui Guardiola, Pere, căruia i-au prezentat un contract pe patru ani, cu un salariu de 12 milioane euro pe sezon, informează Globo Esporte. Guardiola ar trebui să-și înceapă munca la Naționala Braziliei, după terminarea Campionatului Mondial de Fotbal din Quatar 2022, care va avea loc la finalul anului.

Publicaţia citată adaugă că noul preşedinte al CBF, Ednaldo Rodrigues, a acordat prioritate negocierilor cu Guardiola de la numirea sa la conducerea fotbalului brazilian, în luna martie.

Interesul CBF faţă de Pep Guardiola este cunoscut de mult, iar tehnicianul lui Manchester City a dezminţit anterior speculaţiile cu privire la posibila sa mutare în America de Sud, spunând că postul de selecţioner ar trebui ocupat de un brazilian.

Actualul antrenor al Selecao, Tite, a confirmat în luna februarie că va demisiona după Cupa Mondială de anul acesta, care se va disputa în Qatar, în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie.

Contractul lui Pep Guardiola cu Manchester City urmează să expire în iunie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...