Fotbalist român condamnat în Italia! L-a bătut pe arbitru de două ori!

Publicat: 25 feb. 2024, 09:23, de Filon Stan, în SPORT , ? cititori
Fotbalist român condamnat în Italia! L-a bătut pe arbitru de două ori!
Fotbalist roman condamnat in Italia

Un fotbalist român din Italia și-a aflat sentința, după ce a lovit un arbitru, în timpul unui meci oficial. Românul l-a agresat pe arbitru chiar de două ori!

Un fotbalist român și-a aflat sentința, după un proces de șase ani! Sportivul a bătut un arbitru în timpul unui meci oficial, apoi l-a amenințat, iar oamenii legii i-au întocmit dosar penal.

Fotbalist român condamnat în Italia

Fotbalistul român condamnat în Italia, juca în Liga inferioară, pe postul de atacant al echipei L’Aquila. La o partidă de fotbal el a fost eliminat după ce l-a înjurat pe arbitru iar acesta a scos cartonașul roșu.

Meciul din campionatul ligii a treia, grupa D, a avut loc pe dat de 7 aprilie 2018, pe stadionul Dorico. Totul a început în minutul 27, când arbitru a dictat lovitură liberă pentru adversarii echipei din care făcea parte și românul.

Conaționalul nostru, pe atunci în vârstă de 36 de ani, a protestat vehement pentru această decizie, apoi l-a lovit pe arbitru de două ori în față. Prima dată după eliminare, care s-a produs pentru că a contestat aruncarea de la margine insultând arbitrul, iar a doua lovitură a fost aplicată după ce arbitrul a fluierat finalul meciului cu zece minute mai devreme din cauza faptului că românul îl lovise și continua să-l amenințe. Arbitrul a plecat de pe teren însoțit, deoarece furia românului nu părea să se stingă. „Te aștept afară, o să-ți sparg fața”, îi striga jucătorul.

La faţa locului au sosit carabinierii și ambulanţa. Arbitrul a fost dus la spital, unde o evaluare inițială arăta că avea nevoie de 10 zile de spitalizare pentru o rană la nivelul capului în urma lovirii de către fotbalistul român. Ulterior, numărul zilelor de spitalizare au urcat la 35. Ei bine, acum a venit și sentința magistraților. Fotbalistul român a fost condamnat la 3 luni cu suspendare de închisoare și la plata unei sume de 2000 de euro, bani ce vor ajunge la victima sa.