Fotbaliști uciși de bombe

Nedrept, ca toate războaiele, de altfel, războiul din Ucraina ricoșează aiurea, în oameni nevinovați, făcând și victime colaterale. Doi fotbaliști din Ucraina au murit în războiul declanșat de Putin asupra țării lor. Tineri, foarte tineri.

Vitalii Sapilo, în vârstă de 21 de ani a murit în urma unui atac al rușilor care l-a surprins în suburbiile Kiev-ului. Fotbalistul se afla alături de echipajul unui tanc și participa la apărarea capitalei Ucrainei. Sapilo a jucat la echipa de tineret a lui Karpatî Lvov. Cel de-al doilea fotbalist, Dmitro (zis Dima) Martinenko a jucat pentru echipa regională FC Gostomel și avea 25 de ani. El a încetat din viață după ce un obuz al armatei ruse a lovit casa unde locuia împreună cu mama sa.

Sindicatul internaţional al fotbaliştilor, FIFPro, şi-a exprimat regretul faţă de aceste pierderi:

„Gândurile noastre se îndreaptă spre familiile, prietenii şi coechipierii celor doi tineri fotbalişti ucişi, primele victime raportate de sportul-rege în acest conflict. Dumnezeu să-i odihnească!”.

Primele victime ale sportului rege… Vor mai urma și altele, vor mai fi altele? Cine știe…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...