FOTO CV-ul Laurei Vicol nu susține numirea acesteia în fruntea Comisiei Juridice de la Camera Deputaților!

Ajunsă cu tumult în fruntea Comisiei Juridice de la Camera Deputaților, Laurei Vicol i-au fost reproșate mai mule experiențe profesionale în urma cărora și-a câștigat renumele de ”avocata interlopilor”. Dacă integritatea nu o recomandă neapărat pentru o asemenea funcției, nici CV-ul acestia nu pare susține numirea acesteia în fruntea Comisie Juridice.

În CV-ul acesteia ”Experiență profesională”, Vicol a menționat calitatea de avocat stagiar la Cabinetul Nicolae Cerveni (1999-2001), apoi cea de avocat în cadrul cabinetului propriu (începând cu 2001), precum și cea de deputat ales în 2020.

Ea a menționat faptul că este licenţiată în ştiinţe juridice la Facultatea de Drept din cadrul și absolventă a Institutului de Drept şi Relaţii Internaţionale ”Nicolae Titulescu” din cadrul Universităţii ”Nicolae Titulescu” din Bucureşti. Explicația celor două instituții în cadrul aceluiași segment: universitate privată de învățământ superior, ”Nicolae Titulescu” era autorizată provizoriu la acel moment, ceea ce obliga absolvenții să susțină examentul de licență la universități de stat.

La capitolul studii, Vicol a mai enumerat absolvirea Școlii Normale din București (1994), obținerea unei diplome de studii post-universitare la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Școlii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) (2007), a uneia de Master – Probațiune în Procesul penal la Universitatea ”Spiru Haret” (2008) și a unui Certificat de absolvire la un Curs de perfecţionare cu titlul ”Diplomaţie şi securitate” de la Institutul Diplomatic Român (2012).

O parte din informațiile din acest CV nu se potrivesc cu prezentarea pe care Vicol și-a făcut-o, anul trecut, pe site-ul de campanie pentru alegerile parlamentare -lauravicol.ro -, site realizat de o firmă a jurnalistei Floriana Jucan de la revista QMagazine.

Astfel, pe acest site se scrie că la Cabinetul Cerveni a fost vorba doar de ”un an de stagiatură”, iar în privința studiilor post-universitare de la SNSPA se arată că anul de absolvire a fost 2004, în loc de 2007, așa cum apare pe site-ul Camerei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...