FOTO CV-ul Laurei Vicol nu susține numirea acesteia în fruntea Comisiei Juridice de la Camera Deputaților!

Ajunsă cu tumult în fruntea Comisiei Juridice de la Camera Deputaților, Laurei Vicol i-au fost reproșate mai mule experiențe profesionale în urma cărora și-a câștigat renumele de ”avocata interlopilor”. Dacă integritatea nu o recomandă neapărat pentru o asemenea funcției, nici CV-ul acestia nu pare susține numirea acesteia în fruntea Comisie Juridice.

În CV-ul acesteia ”Experiență profesională”, Vicol a menționat calitatea de avocat stagiar la Cabinetul Nicolae Cerveni (1999-2001), apoi cea de avocat în cadrul cabinetului propriu (începând cu 2001), precum și cea de deputat ales în 2020.

Ea a menționat faptul că este licenţiată în ştiinţe juridice la Facultatea de Drept din cadrul și absolventă a Institutului de Drept şi Relaţii Internaţionale ”Nicolae Titulescu” din cadrul Universităţii ”Nicolae Titulescu” din Bucureşti. Explicația celor două instituții în cadrul aceluiași segment: universitate privată de învățământ superior, ”Nicolae Titulescu” era autorizată provizoriu la acel moment, ceea ce obliga absolvenții să susțină examentul de licență la universități de stat.

La capitolul studii, Vicol a mai enumerat absolvirea Școlii Normale din București (1994), obținerea unei diplome de studii post-universitare la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Școlii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) (2007), a uneia de Master – Probațiune în Procesul penal la Universitatea ”Spiru Haret” (2008) și a unui Certificat de absolvire la un Curs de perfecţionare cu titlul ”Diplomaţie şi securitate” de la Institutul Diplomatic Român (2012).

O parte din informațiile din acest CV nu se potrivesc cu prezentarea pe care Vicol și-a făcut-o, anul trecut, pe site-ul de campanie pentru alegerile parlamentare -lauravicol.ro -, site realizat de o firmă a jurnalistei Floriana Jucan de la revista QMagazine.

Astfel, pe acest site se scrie că la Cabinetul Cerveni a fost vorba doar de ”un an de stagiatură”, iar în privința studiilor post-universitare de la SNSPA se arată că anul de absolvire a fost 2004, în loc de 2007, așa cum apare pe site-ul Camerei.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

De ce s-a referit Piedone la Cirstoiu drept ”ala micu”

De ce s-a referit Piedone la Cîrstoiu drept ”ăla micu”? A...

Cristian Popescu Piedone a folosit un apelativ care l-a deranjat pe contracandidatul său, Cătălin Cîrstoiu, susținut de alianța PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Iată cu...
O romanca a pierdut 500.000 de euro dupa ce a intalnit un ”print nigerian”

Se relansează IMM Plus. CE aprobă ajutorul de stat de 2,5...

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) anunță că a fost aprobată de către Comisia Europeană relansarea schemei de ajutor de stat...