FOTO Previziunile celui de-al doilea om în stat: Cum va capota alianța PSD-PNL

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, afirmă că PNL va deveni un partid „anesteziat de mirajul pe care PSD îl vinde”, iar orientarea către stânga îi va duce pe liberali „direct într-un zid dureros” care „nu-i va mai trezi la realitate”.

Şapte ani de opoziţie şi discurs anti-PSD s-au evaporat într-o noapte. Lideri politici care şi-au construit cariera politică pe lupta anti-PSD s-au răzgândit la ceas de seară, îmbrăţişând ceea ce au criticat ani în şir. Pentru ce? Pentru banii din PNRR şi PNDL? Sau perspectiva luptei împotriva corupţiei şi modernizarea României i-au speriat atât de mult pe acei lideri liberali care au fugit în braţele PSD? Când PNL a văzut că nu-şi poate atinge mizele alături de USR, a schimbat macazul către stânga, un macaz care va duce direct într-un zid dureros, unul care, din păcate, nu-i va mai trezi la realitate. Vor fi prea amorţiţi de mai puternicul lor partener de guvernare. PNL va deveni un partid anesteziat de mirajul pe care PSD îl vinde„, a scris Dragu, marţi pe Facebook.

Potrivit acesteia, USR PLUS rămâne singurul partid „ferm ancorat în promisiunile făcute oamenilor”. „Încă o dată, se decantează politică bazată pe principii şi cea care urmăreşte racordarea la banii statului. USR PLUS rămâne singurul partid ferm ancorat în promisiunile făcute oamenilor. Vom continua proiectele pentru România, proiecte pentru construirea unui viitor mai bun pentru copiii noştri”, a adăugat Dragu.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole