Furnizorul de amenajări interioare Delta Studio dezvoltă 24 de case la Corbeanca, o investiție de 2-3 milioane de euro

Furnizorul de amenajări interioare Delta Studio vrea să intre pe piaţa rezidenţială. Compania va investi 2-3 milioane de euro într-un proiect cu 24 de case din Corbeanca. Compania mai plănuiește o investiţie de 5-6 milioane de euro pentru a muta capacităţile logistice din estul Bucureştiului pe un teren situat la km 23 al autostrăzii A1. 

Delta Studio construieşte un proiect de case în comuna Cor­beanca, şi vrea să mai cumpere terenuri în Bu­cureşti şi împrejurimi pentru a extinde divizia nou-formată de dez­voltări imobiliare.

Delta Studio Develop­ment va lansa proiecte sub brandul Vernis, iar investiţia din Corbeanca vizează 24 de case.  Vânzările pentru Vernis Corbeanca vor începe anul acesta, iar construcţia a început deja. Compania vizează construcția de case de circa 120 mp utili, cu o curte de 300 mp utili, cu un preţ în jurul sumei de 140.000 de euro. 

Discuţiile active ale companiei în piaţă vizează la acest moment terenuri din zone centrale ale Bucureştiului, dar şi alte terenuri din împrejurimile oraşului, potrivite pentru dezvoltări de case sau vile. 

Furnizorul de amenajări interioare controlat de antreprenorul Dragoş Bonea operează în prezent cu un spaţiu logistic aflat pe un teren de 20.000 mp din zona de est a Capitalei, în apropiere de fosta platformă industrială Republica. În următorii 2-3 ani, compania vrea să îşi mute capacităţile logistice pe un teren de 25.000 mp achiziţionat la finalul anului trecut, situat pe A1 la km 23, în localitatea Bolintin Deal din judeţul Giurgiu.

Compania controlată de Dragoş Bonea este implicată în multe proiecte rezidenţiale, dar şi în proiecte din HoReca şi din sectorul spaţiilor de birouri. 

Delta Studio are în prezent zece showroom-uri care se întind în cele mai mari oraşe din ţară, de la Bucureşti şi Cluj, la Piteşti şi Ploieşti, iar în prezent nu vizează noi locaţii. Compania se concentrează și pe dezvoltarea propriului birou de arhitectură, Delta Design Studio.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...