Furt de produse electronice dintr-un depozit situat în Sectorul 3

Marți au avut loc 14 percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar care vizează furtul de produse electronice dintr-un depozit situat în Sectorul 3. Fapta s-a prous în luna ianuarie, iar prejudiciul este estimat la 140.000 de lei. Şase bărbaţi au fost depistaţi şi vor fi duşi la audieri.

”Astăzi, 05 aprilie 2022, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a pus în aplicare 14 mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar penal ce are ca obiect furtul de produse electronice dintr-un depozit situat în sectorul 3, fapte săvârşite în luna ianuarie a acestui an”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, din datele şi probele administrate, a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane, pe baza unei înţelegeri prealabile, ar fi pătruns, de mai multe ori în depozit, prin forţarea uşilor, sustrăgând produse electronice în valoare de aproximativ 140.000 de lei.

”În urma percheziţiilor efectuate, 6 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 33 şi 56 de ani, au fost depistaţi şi urmează a fi conduşi la audieri. De asemenea, au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe probe şi mijloace de probă, precum şi aparatură electronică susceptibil a fi  sustrasă din depozitul situat în Sectorul 3”, au mai precizat poliţiştii.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole