Gabi Bădălău dă dedicații cu banii din poșeta Biancăi Drăgușanu

Gabi Bădălău face dedicații cu banii din poșeta Biancăi Drăgușanu. La petrecerea clanului Cămătaru, au curs dedicațiile pentru baronul Niculae Bădălău, aflat în arest pentru dare de mită și trafic de influență.

Recent, Gabi Bădălău a apărut alături de Bianca Drăgușanu la o petrecere a clanului Cămătaru, la care celebrul manelist Florin Salam a cântat.

Au curs dedicaţiile de la Florin Salam, iar Bianca Drăgușanu a petrecut momente extraordinare alături de Gabriel Bădălău.

La un moment dat, fiul lui Niculae Bădălău i-a solicitat Biancă Drăgușanu să-i dea o sumă de bani pentru a o da drept dedicație. Vedeta nu a stat pe gânduri și a scos banii din geantă, moment pentru care Gabi Bădălău i-a dat la rându-i banii lui Florin Salam drept dedicație.

Florin Salam: ”Nu intră mâncarea bine, dacă tata nu e bine!”

Fostul vicepreşedintele al Autorităţii de Audit din cadrul Curţii de Conturi Niculae Bădălău a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă şi dare de mită în formă continuată, în dosarul în care a fost arestat la sfârşitul lunii noiembrie. El i-ar fi cerut unui primar de comună să atribuie un contract unei firme de o rudă a sa şi i-ar fi oferit bani pentru a face plăţi către acea firmă, chiar şi pentru lucrări neconforme. Alături de el, a fost deferit justiţiei şi reprezentantul unei societăţi comerciale.

Baronul de Giurgiu va rămâne în arest până când justiția se va hotărî ce pedeapsă merită pentru faptele comise.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...