Clanul Bădălău, protejat de clanul Cămătarilor! Gabi, apropiat al lui Nuțu Cămătaru

Legături extrem strânse între clanul Cămătarilor și familia Bădălău. În ultima perioadă, Gabi Bădălău s-a afișat alături de Bianca Drăgușanu și de temutul interlop, Nuțu Cămătaru.

Gurile rele susțin că la mijlocul prieteniei dintre Nuțu și Bădălău ar sta mai multe afaceri imobiliare.

Cu toate că pe la colțuri oamenii vorbesc despre legăturile extrem de strânse între cei doi, Gabi Bădălău nu s-a ascuns de aparițiile alături de Nuțu Cămătaru, ba chiar au petrecut cu băutură și manele.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, prezenți la petrecerea clanului Cămătaru

Recent, Gabi Bădălău a apărut alături de Bianca Drăgușanu la o petrecere a clanului Cămătaru, la care celebrul manelist Florin Salam a cântat.

Au curs dedicaţiile de la Florin Salam, iar Bianca Drăgușanu a petrecut momente extraordinare alăturo de Gabriel Bădălău.

Fiul lui Nuțu Cămătaru și-a făcut nunta la Monato

În vara anului trecut, Nuțulică, fiul cunoscutului interlop Nuțu Cămătaru și-a organizat nunta la celebrul salon de nunți din Bolintin Vale, Monato, pentru care procurorii DLAF au suspiciunea de fraudare a fondurilor europene. Este evident că totul a fost pe lux și opulență.

La nunta lui Nuțulică și Ada, au participat mai mulți membrii ai clanului Cămătaru, dar și cuplul de Bolintin, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu.

Temutul clan Cămătaru implicat în mai multe afaceri imobiliare în București

Liderii mai multor clanuri interlope din București și-au investit banii scoși din afaceri dubioase în imobiliare, semne că spălarea banilor funcționează de minune sub ochii procurorilor DIICOT. Printre grupările infracționale care au ridicat blocuri și complexe rezidențiale se numără apropiați ai clanului Cămătaru, Pian, Ștoacă sau Pietroi.

Anchetatorii au dezvăluit că interesul lumii interlope pentru construcții a început aproximativ în urmă cu 15 ani, când tot mai mulți lideri interlopi care, într-un fel sau altul, îi extorcau pe oamenii cu afaceri în construcții, s-au apucat, ei înșiși, să cumpere terenuri și să ridice blocuri, conform gandul.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...