Gabi Bădălău i-ar fi turnat la DIICOT pe frații Tate

Publicat: 16 ian. 2023, 09:23, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Gabi Bădălău i-ar fi turnat la DIICOT pe frații Tate

Fostul deputat român, Cristian Rizea, a oferit informații bombă în dosarul fraților Tate. Acesta a prezentat o serie de legături care ar exista între Gabi Bădălău și milionari.

Fostul deputat PSD, Cristian Rizea, a vorbit pe o platformă de socializare despre situația fraților Tate, care au mari probleme cu legea în acest moment. Milionarii au fost arestați preventiv la finalul anului trecut, fiind acuzați de procurorii DIICOT de trafic de persoane, înșelăciune, răpire, viol și constituirea unui grup infracțional organizat, conform substanțial.ro

Fostul deputat social-democrat, Cristian Rizea, a dat o ipoteză șocantă în cazul celor doi frați. Mai exact, potrivit spuselor fostului politician, frații Tate au fost „turnați” la procurori chiar de Gabi Bădălău, fiul politicianului Niculae Bădălău, arestat și el preventiv. 

Rizea: „Gabi Bădălău i-a turnat pe Frații Tate. Face ta-su niște prăduieli la DNA”

„Îmi cer scuze față de alte persoane, dacă sunt din Giurgiu, dar eu nu am văzut persoane care să te vândă mai repede ca unul din Giurgiu. Am cunoscuți câțiva, toți niște hahalere, niște d-aia care te vând imediat pe la spate. Să înțeleagă toată lumea, Gabi Bădălău i-a turnat pe Frații Tate, ca să îl salveze pe tatăl lui. Că asta este toată șmecheria. Face ta-su niște prăduieli la DNA de vă stă mintea în loc”, a explicat Cristian Rizea pe platforma de socializare. 

Cristian Rizea aduce acuzații extrem de grave la adresa familiei Bădălău

 El susține că Gabi Bădălău, împreună cu partenera sa, Bianca Drăgușanu, și cu Tristan Tate, consumau substanțe interzise împreună. De asemenea, Rizea acuză că s-a făcut prea mult „tam-tam” în cazul fraților Tate, doar pentru că așa a vrut Gabi Bădălău. 

„Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu se drogau cu Tristan Tate. Ei sunt primii care fac astfel de lucruri, legate de prostituție și altele. Toți gaborii știau de lucrurile astea, n-au echipele pe care le protejează ei, cu pești, cu astea. Păi asta e acuzație să le dai la băieții ăștia? ( frații Tate n.r.). Frații Tate sunt niște băieți șmecheri, au făcut niște bani. Banii erau, de fapt, miza. 400 de milioane de dolari din Crypto. Aici a fost miza, șmecheria, și au pierdut tot. Nu mașinile, nu vila, miza sunt banii din Crypto. Ok, ei exploatau fetele, dar nu tot tam-tam-ul ăsta care s-a creat în jurul lor”, a mai spus Cristian Rizea pe Tik Tok.