Gabi Bădălău vrea s-o bage pe fosta soție în pușcărie

Gabi Bădălău, aflat sub control judiciar pentru corupție, și-a sunat fosta soție ca să o anunțe că va ajunge după gratii.

Asta după ce mama lui Gabi, soția șpăgarului fost hoț de cereale, Niculae Bădălău, i-a făcut plângere penală Claudiei Pătrășcanu, pentru că ar fi plantat microfoane printre lucrurile copiilor, să înregistreze ce se întâmplă în casă. Claudia Pătrășcanu a dat deja declarație în dosar.

„N-am de zis nimic de ei, nici de bine, nici de rău. Dar s-a ajuns prea departe. Și când faci acuzații atât de grave, ar trebui să și probezi. Mi-au făcut plângere penală. Nu știu ce să mai facă. Consider că prin toate procesele ce mi s-au deschis, prin faptul că nu-mi dau liniște și pace să-mi cresc copiii, e clar că nu se gândesc la ei. Dar Dumnezeu e sus. Mai grav e când îți dorești ca mama copiilor tăi să facă pușcărie pe nedrept, pentru ceva ce nu există. Vom merge într-o instanță, însă adevărul se va demonstra. Zilele trecute, Gabi m-a sunat și râdea că mă așteaptă între 3 și 6 ani de pușcărie. Până una, alta, el este sub control judiciar. Mereu m-am rugat pentru ei, și acum mă rog să se apropie de Dumnezeu mai mult, pentru că nu mai judecă”, a declarat Claudia Pătrășcanu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...