Firea: Centura Capitalei este o himeră. Constructorul turc spune că nu i-a fost dat front de lucru

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat într-un mesaj postat pe contul personal de socializare că în continuare centura ocolitoare a Bucureștiului este „o himeră”, iar constructorul turc ar susține că CNAIR nu i-a dat front de lucru.

„Despre artificii, autostrăzi, alţi demoni şi minciuni. Pe acest şantier ar fi trebuit să fie acum sute de muncitori. Zi lumină. Aşa ni s-a promis. Centura ocolitoare a Capitalei este, încă, o himeră. Se poate lucra pe un segment de 1,5 km din 16 contractaţi, dar activitatea e de o tristeţe înfricoşătoare. Constructorul turc – da, turc, al guvernului e bun -, spune că nu i-a dat CNAIR, care aparţine de Ministerul transporturilor, front de lucru. Atunci de ce au venit toţi să lansaze şantierul? De ce au făcut declaraţii pompoase cum că vor ‘dudui’ lucrările la Centură?”, a scris Gabriela Firea.

https://www.facebook.com/gabifirea/videos/538673423581700

Edilul consideră că Primăria Capitalei ar fi putut finaliza acest obiectiv, așa cum a procedat și cu alte investiții care erau abandonate în fază incipientă de ani de zile.

„Să nu uite că i-am rugat de nenumărate ori să transfere Centura la Primărie, pentru a o finaliza. Aşa cum am finalizat şi Podul Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu, Pasajul Sudului şi vestitul Pod Ciurel. Investiţii începute de ani de zile şi abandonate în fază incipientă. Cuvintele sunt de prisos!”, a mai declarat Firea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole