Galați: A ucis un câine cu cuțitul și a fost condamnat la un an de închisoare cu executare

Un bărbat din Galați a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, pentru că, în urmă cu trei ani, a omorât câinele unui vecin. Decizia Curții de Apel Galați este definitivă și a fost anunțată pe 17 ianuarie, la trei ani de la producerea incidentului, transmite Agerpres.

Câinele a fost ucis cu un un cuțit, în scara unui bloc, în timpul unei altercații între vecin și proprietarul patrupedului.

Potrivit Agerpres, proprietarul câinelui va primi suma de 5.000 de lei ca despăgubiri morale, acesta anunțând că va dona banii asociației ”Ajutați-l pe Lăbuș” din Galați.

”Sigur, această condamnare nu trebuie să rămână fără ecou, pe viitor, practica instanţelor trebuie să se menţină pe aceeaşi linie, respectiv, sancţionarea dură a celor care comit acte de agresiune asupra animalelor”, a declarat, avocata proprietarului câinelui, Luminiţa Stoianovici Susma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...