Geanina din Las Fierbinți s-a măritat! Cum a arătat Anca Dumitra în rochie de mireasă

Simpatica Geanina din Las Fierbinți s-a măritat cu Manfred Spendier, un om de afaceri austriac. Frumoasa Anca Dumitra a îmbrăcat rochia de mireasă la câteva luni de la cununia civilă și a fost o mireasă superbă, iar fanii de pe Instagram nu au contenit cu aprecierile pentru look-ul său din ziua cea mare.

Actrița Anca Dumitra a avut parte de o nuntă ca-n povești, iar rochia de mireasă a fost special creată pentru ea. Anca Dumitra, celebra actriță din serialul „Las Fierbinți”, difuzat la PRO TV, se iubește de câțiva ani cu Manfred Spendier, iar în decembrie 2022 au spus „Da” la Starea Civilă.

Geanina din Las Fierbinți, așa cum o știe toată lumea, a ales să poarte o rochie tip sirenă, cu o trenă impresionantă. Anca Dumitra a optat pentru un voal lung până în pământ, iar cele care au ajutat-o să se pregătească au fost colegele ei din serial, Ecaterina Ladin și Luminița Bucur.

Întrebată cum și-a cunoscut soțul, actrița nu a vrut să dezvăluie public toate amănuntele poveștii ei de iubire. „Ne-am întâlnit în România, în sectorul 1, departe de casă și am vrut să ne căsătorim la sectorul 3 și acolo au fost câteva dificultăți (…) A fost foarte natural, s-a întâmplat firesc (…). E un bărbat pe care îl admir și este important asta”, a mai povestit Anca Dumitra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...