Gelu Oltean: La revedere stimate domnule procuror Drilea!

Fostul șef al serviciului secret din cadrul Ministerului de Interne – DGIPI, Gelu Oltean, protagonistul a două dosare privind scandalul ”Ayahuasca” a făcut azi o postare destul de interesantă la adresa unui procuror care a implicat în cazul său intitulată ”La revedere, Drilea!”.

”Poate acum îl mustră deja conștiința”

”Scriu aceste rânduri cu multă compasiune, durere dar și împăcare. În această viață, Universul mi l-a scos în față de câteva ori, direct sau indirect pe fostul procuror Drilea. Vă anunț că, în zilele acestea, cu multă fălnicie, curaj și onoare, a ieșit la pensie. Consider că este un fel de demisie de onoare. Singurul lucru care s-a dovedit abia acum că este adevărat, după spusele dumnealui din ianuarie 2019 a fost că, dacă vă rămâne un simplu soldat pe butoanele altora, peste doi ani se vă pensiona. Ultima dată mi-a făcut la comandă, considerându-se profesionist, două dosare penale și mi-a fost emis și mandat de arestare că fiind „pericol public”. Bineînțeles, alături de un sistem bine pus la punct cu butoane de comandă. Motivația este clară doar pentru cei care au ochi să vadă, urechi să audă și mai mult, să mai și înțeleagă ceva. Poate un alt motiv este și pentru a învăța el ceva, dându-i-se șansa de către Dumnezeu, să ia nota de trecere, minimum nota 5, în cadrul lecțiilor stabilite în această viață. Poate acum îl mustră deja conștiința. Chiar dacă se consideră un om religios, care se plimbă prin biserici căutând mântuirea, aspect pe care mi l-a spus direct, la o întrebare pe care i-am adresat-o, întrebându-l ce își dorește în această viața, drumul pe care l-a ales nu poate să-l ducă spre acest deziderat. Doar spre demisie, greață, dezamăgire și ieșit la pensie cu mulți ani înainte de vreme. Și asta pentru că unii nu s-au ținut de cuvânt în a-l promova, pentru serviciile aduse.

Egoul său nu-l lasă să facă nici cel mai mic pas în drumul spre ascensiune. Un om care întră într-un joc pe care nu-l înțelege, având că unic scop doar ascensiunea profesională, fără să-l intereseze Adevărul într-o lume efemeră ci doar imaginea pe care o poate arăta celor din jur, nu are nimic de-a face cu mântuirea. Un soldat care a făcut un dosar penal împotriva Adevărului, adunând elementele necesare doar dintr-o lume a Minciunii, nu are nimic de-a face cu mântuirea. Un om care nu trăiește în Adevăr și în iubire, care dă din prea plinul sufletului său doar minciună, nu are nimic de-a face cu mântuirea. Un om care scoate la înaintare cuvântul „mântuire”, că pretext al muncii murdare, nu are nimic de-a face cu mântuirea. Însă există o șansă pentru fiecare la liberul arbitru. Poate că acum, „pensionat” fiind, o vă găși. Acum când vă cunoaște adevărată viață și-și vă găși adevărată valoare. Îi spun cu iubire alaturi de Ayahuasca din jungla amazoniană, din Peru, „Adio domnule Drilea” pentru viața asta și „La revedere, domnule Drilea” pentru data viitoare, când vă voi explica mai multe. Cu siguranță Universul în mărinimia să, după ce-și vă plăti mizeriile făcute, îi vă da șanse de înțelegere. Și nu uitați domnule Drilea, că să continuăm lecțiile, Ayahuasca se mai numește și „The Ego Killer”. Felicitări! Vă mulțumesc și vă iert!”, a menționat Gelu Oltean în postare de azi despre procurorul Drilea. 7

Scandalul ”Ayahuasca”

Trebuie precizat că fostul șef al serviciului secret din Ministerul de Interne a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT într-un al doilea dosar în care este acuzat de trafic de droguri. Oltean a mai fost deferit justiției în martie 2020 într-o primă cauză în care este judecat pentru constituire de grup infracțional organizat.

Ambele dosare au legătură cu scandalul ”Ayahuasca”, în care mai multe persoane, printre care și un cetățean britanic, sunt acuzate că organizau, contra cost, ședințe de șamanism într-o vilă retrasă din județul Dâmbovița.

1 COMENTARIU

  1. Ca sa fii linistit jigodie data viitoare o sa te bage la puscarie o procuroare stagiara de varsta minima…..ca sa ai de asteptat pana se pensioneaza.Ai un tupeu cat sala palatului voi jigodiile securisto-mafiote vreti sa faceti toate mizeriile si sa nu dati socoteala…multa U-E…(adica uniune europeana)…ha ha

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole