George Buhnici a dat de naiba! Se ia de femei iar

George Buhnici a fost aspru sancționat nu demult, după afirmațiile făcute despre sexul frumos. Iată însă vloggerul a revenit”, se ia de femei iar și internetul a luat foc…În plus, George Buhnici a dat de naiba pe românește, deoarece acum s-au sesizat din plin experții în egalitatea de gen!

După afirmațiile din luna iulie de la Antena Stars, în care spunea că oamenii merg la mare „ca să vedem țâțe și buci”, George Buhnici a făcut o pauză și a reluat! Cu alte cuvinte, continuă pe aceeași linie discursul la adresa femeilor.

Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă. Câștigă salarii mai mari dar aduc aproape tot în bugetul familiei. Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier și nu se îngrijesc. Care e sexul mai tare?”, este mesajul lansat de Buhnici pe Twitter.

George Buhnici se ia de femei iar! Internetul a luat foc 

Internauții l-au taxat dur pe George Buhnici și au înțeles că vlogger-ul nu a înțeles nimic din vechiul scandal în care a fost implicat. „Generalizezi și spui lucruri false. Asta cu – mor majoritar prin infarct – chiar e falsă. Și ți-ai da seama că e așa la un simplu search pe Google. Nu e niciunul sexul mai tare. Nu despre asta e vorba! Pui problema cel puțin aiurea”, a spus un internaut.

Ai 40 de ani și încă vrei să dovedești ca bărbații sunt mai puternici decât femeile. Nu te face bărbat că stai și îți verși frustrările pe internet în loc să tai lemne ca un bărbat ce zici tu ca ești”; „Te-ai găsit în subiectul ăsta. Nu ți-e rusine să zici chestiile astea din confortul căsuței tale, în spatele monitoarelor dând din gură și arătând cu degetul la camera de filmat? În SUA ai face carieră ca mâna dreaptă a lui Trump. Mută-te urgent acolo”, și-au  adăugat și alți utilizatori comentariile la postarea lui Buhnici.

George Buhnici și-a atras antipatia 

În iulie a.c., Buhnici a făcut mai multe declarații sexiste și misogine despre corpurile femeilor, dar a declarat că regretă tot ce a spus și că nu se va mai repeta. El a transmis și un mesaj emoționant, dar nu s-a oprit din criticile cu care și-a atras antipatia românilor.

Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune , i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsa de politețe. Așa cum ați aflat probabil, am plătit și încă plătesc scump pentru acest episod, care a făcut atât de multe valuri pe internet și în media”, spunea George Buhnici în vară.

La acea dată a fost amendat cu 20.000 de lei de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru afirmațiile sexiste.

L-a ținut din vară până-n toamnă!

Iată însă că l-a ținut doar din vară până-n toamnă scuza! Mai mult, și acum a găsit o scuză. Respectiv, după ce a refuzat să facă declarații presei, care bineînțeles că l-a asediat, a revenit la postarea de pe Twitter cu o explicație, într-un comentariu. „Sexul mai tare e cel longeviv, care înțelege importanța sănătății. Era o întrebare retorică ce ascundea un compliment pentru femei și o atenționare/critică pentru bărbați”, zice el.

În plus, acum susține că le face, de fapt, un compliment femeilor și menționează că s-a informat dintr-un raport al Comisiei Europene, care prezintă statistici privind cauzele de deces, din 2017. Și această scuză îl va ține, probabil, din toamnă până-n iarnă…

Buhnici a dat de naiba pe românește

Miruna Pantel, expertă în egalitate de gen, de la Centrul FILIA, a comentat pentru presă afirmațiile făcute de George Buhnici: „În primul rând, mi se pare o mare problemă legată de valorizarea muncii – datele arată că femeile realizează în principal munca de îngrijire, adeseori romantizată și desconsiderată în termeni de productivitate. Dar ea are o valoare economică importantă, ILO (Organizația Internațională a Muncii, n.r.) estimează între 10 și 30% GDP (n.r. – PIB)”.

Nu înțeleg de unde dorința de ierarhizare, care e sexul tare, care suntem mai buni?

Există femei care fac munci grele, femei care sunt active pe piața muncii, care își întrețin familiile. Mă surprinde că un om pasionat de tehnologie modernă se încăpățânează să opereze cu niște stereotipuri învechite”, a mai spus Miruna Pantel, potrivit libertatea.ro. Mai mult, după aceste ultime afirmații ale lui Buhnici a fost scos „la bătaie” iar Indicele egalității de gen 2022 –  studiu realizat de specialiști din cadrul Institutului European pentru Egalitate de Gen. În acesta, România ocupă penultimul loc în UE, cu un punctaj de sub 53 de puncte din 100. Primul loc este ocupat de Suedia (83,9), iar media europeană este de 68,6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...