George Clooney nu mai vrea publice imagini în care apar copiii celebrităţilor

George Clooney a transmis tabloidului Daily Mail şi altor publicaţii să înceteze să mai publice fotografii în care apar copiii celebrităţilor, motivul fiind o problemă de siguranţă, scrie Variety.

Decizia actorului vine după ce a văzut pe site-ul tabloidului fotografii cu fiul în vârstă de un an al actriţei Billie Lourd. 

Fiul lui Lourd, Kingston, este nepotul regretatei actriţe Carrie Fisher şi al directorului general al CAA Bryan Lourd.

Am văzut că aţi publicat fotografii ale copilului lui Billie Lourd în paginile voastre şi că au fost retrase apoi. Aş dori să vă rog să nu mai publicaţi chipurile copiilor noştri în publicaţiile voastre. Sunt o figură publică şi am acceptat aceste fotografii adesea intruzive care sunt un preţ de plătit pentru a-mi face meseria. Dar copiii noştri nu au acceptat asta.

În munca sa, soţia mea se confruntă cu grupuri de terorişti şi noi ne luăm precauţii pentru a ne proteja familia. Nu ne putem proteja copiii dacă ziarele voastre le dezvăluie chipul”. 

„Nu am vândut vreodată fotografii ale copiilor noştri, nu suntem prezenţi pe reţelele de socializare şi nu vom publica fotografii pentru că asta ne-ar pune copiii în pericol. Nu este paranoia, ci sunt adevărate probleme care ar putea avea veritabile consecinţe. Sperăm că sunteţi de acord că nevoie de a vinde publicitate nu este la fel de importantă ca nevoia de a ne proteja copiii nevinovaţi”, a spus Clooney.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...