George Simion a devenit tată! Soția sa, Ilinca, a născut un băiețel

Publicat: 24 apr. 2024, 21:19, de Filon Stan, în LIFESTYLE , ? cititori
George Simion a devenit tată! Soția sa, Ilinca, a născut un băiețel
George Simion a devenit tata

George Simion este în al nouăle cer, după ce a primit vestea mult așteptată! Liderul AUR a devenit tată și chiar unul de băiat! Soția sa, Ilianca, a născut un băiețel de nota 10.

Așadar, George Simion a devenit tată pentru prima dată, după ce soția sa a adus pe lume un băiețel de nota 10. Anunțul a fost făcut chiar de liderul AUR, care a postat un mesaj pe Facebook prin care i-a mulțumit partenerei sale de viață, Ilinca Simion.

George Simion a devenit tată

”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”, a scris George Simion, pe pagina personală de Facebook, iar felicitările au curs râu! „Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere. De aceea sunteți jumătatea noastră mai bună! Mulțumesc, Ilinca mea!”, a completat George Simion., care a adăugat și o poză cu soia sa aflată la maternitate.

În doar o oră de când a fost postat mesajul, George Simion a primit peste 15.000 de mesaje, 31 de mii de like-uri și peste o mie de persoane au ales să distribuie vestea care i-a făcut ziua și viața mai frumoasă lui George Simion.

„George Simion, acum că înțelegi ce înseamnă să fi părinte, poate ai să lupți cu și mai multă convingere împotriva sceleraților care vor să distrugă darul ăsta minunat dat de Dumnezeu și numit: familie! Doamne ajută!”, „sunteți cei mai frumoși cuplu,sa va trăiască printisorul ,și de la D zeu tot ce va doriți.Visuri împlinite și multe reușite un viata.Suntem alături de voi mereu și la tot pasul Felicitari dragi parinti”, „Felicitări ! Să vă trăiască băiețelul ! Să trăiți și voi mulți ani fericiți împreună ! Sunteți o familie de pur sânge românesc”. Sunt doar câteva dintre miile de mesaje primite de George Simion.