George Simion face „scut” pentru tavernele lui Pescobar! Atac virulent la adresa ANPC

Un incident de amploare a avut loc vineri la celebrul restaurant „Taverna Racilor” din Herăstrău, unde liderul AUR, George Simion, s-a confruntat cu Horia Constantinescu, șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). Scandalul a avut loc în contextul închiderii mai multor localuri deținute de Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, de către ANPC.

George Simion a vizitat Taverna Racilor pentru a susține restaurantele lui Pescobar, care au fost închise în urma controalelor ANPC. Horia Constantinescu, directorul ANPC, a prezentat detalii despre neregulile constatate în restaurant și despre problemele legate de igienă și calitatea produselor alimentare. Controalele efectuate de ANPC au dus la închiderea tuturor locațiilor deținute de Pescobar, despre care se vorbește că ar urma să candideze pe listele AUR.

Liderul AUR a criticat dur acțiunile ANPC-ului și a sugerat că autoritatea se concentrează în mod excesiv asupra afacerilor deținute de antreprenori români, fără să se implice la fel de intens în cazul companiilor străine. Simion a subliniat că nu a văzut acțiuni similare de închidere a hypermarketurilor sau fabricilor deținute de companii străine, menționând nume precum „Schweighofer” și „Kronospan”.

„Am văzut că au început să închidă mai multe afaceri de genul și aș vrea să mă asigur că cineva îi apără pe antreprenorii români”, a declarat George Simion.

Ulterior, aproximativ 30 de susținători ai lui George Simion au încercat să aibă o discuție cu Horia Constantinescu, la sediul ANPC, dar nu au fost primiți, accesul le-a fost refuzat de paznic. George Simion a făcut diverse acuzații și a exprimat nemulțumirea sa cu privire la situație.

Incidentul evidențiază tensiunile dintre unele figuri politice și autoritățile de reglementare, precum și preocupările cu privire la modul în care ANPC gestionează controalele și sancțiunile în industria alimentară și a ospitalității din România.

3 COMENTARII

  1. Simion este deja maimuțoiul de serviciu .. le știe pe toate și nimic în același timp își dă cu părerea despre orice și iarăși despre nimic.. Din păcate ăsta e nivelul României, numai un retard ca Simion putea să ajungă să fie liderul unui partid susținut de o parte a populației 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole