George Tuță, mesaj dur pentru Clotilde Armand. Noul edil o ironizează: „Să-i dea în judecată pe cetățeni că nu au votat cu ea”

Publicat: 14 iun. 2024, 21:34, de Corina Oprea, în POLITICĂ , ? cititori
George Tuță, mesaj dur pentru Clotilde Armand. Noul edil o ironizează:
George Tuță, mesaj dur pentru Clotilde Armand. Noul edil o ironizează: "Să-i dea în judecată pe cetățeni că nu au votat cu ea"

George Tuță are un mesaj dur pentru Clotilde Armand. Actualul primar a vorbit despre scandalul provocat de aceasta, în contextul alegerilor locale, pe care le-a pierdut. Noul edil a ironizat-o pe contracandidata sa, spunând că tot ce mai poate face acum e să-i dea în judecată pe cetățenii care nu au votat-o.

George Tuță, atac la adresa lui Clotilde Armand

George Tuță, câștigătorul alegerilor pentru funcția de primar al sectorului 1, a comentat scandalul generat de contracandidata sa din partea USR, Clotilde Armand, susținând că acesta este doar o strategie pentru alegerile prezidențiale din luna septembrie. El a ironizat-o pe Armand, afirmând că tot ce mai poate face acum este să îi dea în judecată pe cetățenii care nu au votat-o.

Tuță a explicat că fostul edil, Clotilde Armand, nu poate accepta ideea că a pierdut alegerile, ceea ce a determinat-o să genereze un scandal amplu, presărat cu declarații despre trimiterea în judecată a autorităților responsabile cu procesul electoral. Potrivit lui Tuță, când Armand a realizat că pierde, a început să solicite renumărarea voturilor și a generat o serie de acuzații.

George Tuță a subliniat că, în momentul în care rezultatul nu i-a convenit, Clotilde Armand a inițiat o serie de acțiuni pentru a contesta rezultatul alegerilor. Tuță a precizat că luni dimineață, la ora 10:00, a prezentat rezultatele după ce a discutat cu toți cei 166 de reprezentanți din secțiile de vot, care i-au comunicat numărul de voturi obținut atât de el, cât și de Armand. Cu un avans de 673 de voturi, Tuță a declarat rezultatul final.

În ciuda acestui avans, Armand a insistat că voturile trebuie renumărate și a creat un scandal. George Tuță a remarcat ironic că, după ce a făcut plângeri penale împotriva celor din secțiile de vot și a membrilor Biroului Electoral de Sector, Clotilde Armand probabil va face plângeri penale și împotriva cetățenilor sectorului 1 pentru că nu au votat cu ea.

„În momentul în care nu i-a convenit rezultatul, eu rezultatul am prezentat de luni dimineața, la ora 10:00 după ce am discutat cu toți cei 166 de reprezentanți din secțiile de vot, mi-au comunicat câte voturi am avut eu, câte a avut doamna Armand, am prezentat că am un avans de peste 500 de voturi 673, rezultatul final.

Am văzut că doamna Armand, când a văzut că pierde, a început să zică că trebuie renumărate toate voturile, că trebuie făcut scandal. Circul ăsta și scandalul s-a oprit duminică, pentru că următoarea etapă pe care Clotilde Armand cred că și-o dorește este să-i dea în judecată pe cetățeni că nu au votat cu ea.

I-a dat în judecată sau mă rog, le-a făcut o plângere penală celor din secțiile de vot, a făcut o plângere penală celor din Biroul Electoral de Sector, urmează acuma probabil să facă tuturor cetățenilor sectorului 1 plângeri penale că n-au votat cu ea.” a precizat George Tuță, pentru Gândul.

Tuță a menționat că tot ce face fostul primar este să se victimizeze. Consideră că această strategie intimidantă nu îi va aduce niciun avantaj, pentru că românii s-au trezit la realitate și au văzut cu adevărat cum stau lucrurile.