George Tuță anunță finalizarea procesului electoral la Sectorul 1: ”Cetățenii au votat pentru schimbare”

Publicat: 13 iun. 2024, 13:15, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
George Tuță anunță finalizarea procesului electoral la Sectorul 1: ”Cetățenii au votat pentru schimbare”

După 80 de ore de proces electoral intens, George Tuță anunță că rezultatele la Sectorul 1 sunt conforme cu cele anunțate de PNL încă de luni dimineața. Tuță a declarat că rezultatul final înregistrat la AEP este de 35.910 de voturi pentru el și 35.237 de voturi pentru contracandidatul său, Armand. Tuță a subliniat că cetățenii au votat „pentru schimbare” și a mulțumit tuturor celor implicați în procesul electoral, promițând că va fi un primar al tuturor, cu accent pe comunitate.

„Am încheiat un proces electoral intens, care s-a derulat sub semnul corectitudinii și al atenției pentru integritatea rezultatelor. După aproape 80 de ore de la închiderea urnelor, avem confirmate rezultatele anunțate de noi încă de luni dimineață, după numărătoarea paralelă: cetățenii sectorului au votat pentru schimbare!”, a scris George Tuță joi pe pagina sa de Facebook.

Tuță și-a exprimat recunoștința față de reprezentanți, observatori și voluntari implicați în procesul electoral, asigurându-le că va fi un primar dedicat întregii comunități. El a mulțumit și votanților săi, indiferent de opțiunile lor politice, subliniind importanța unui climat democratic normal în comunitate.

Tuță a transmis un mesaj de recunoaștere și pentru contracandidați, evidențiind colaborarea constructivă din campanie și subliniind importanța unității în dezvoltarea sectorului. El a solicitat oficial demararea procesului de preluare a mandatului și a subliniat importanța unei echipe de tranziție pentru o preluare eficientă și legală a responsabilităților.