Gerul pune stăpânire pe România din această noapte. Meteorologii anunţă temperaturi de -10 grade

După viscol, meteorologii anunţă zile gerose şi nopţi îngheţate.Temperaturile vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă.

Începutul lunii februarie va fi marcat de temperaturi de minus zece grade. Însă, de la jumătatea lunii, vremea începe să se încălzească iar cantitățile de precipitații să scadă. 

Cum va fi vremea în săptămâna 30.01.2023 – 27.02.2023?

În acest interval, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână local în sud-est și la munte, dar și mai ridicate în extremitatea de nord-est, sud-vest și de vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. 

Regimul pluviometric va fi excedentar în zonele montane, dar și în general deficitar în regiunile extracarptice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval. 

Cum va fi vremea în săptămâna 06.02.2023–13.02.2023?

Sunt așteptate temperaturi medii, care vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile centrale, sud-estice și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. 

Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice. 

Cum va fi vremea în săptămâna 13.02.2023 – 20.02.2023? 

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, local în regiunile sudice, nordestice și în extremitatea de vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. 

Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea sud-estică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă. 

Cum va fi vremea în săptămâna 20.02.2023 – 27.02.2023?

La sfârșitul lunii, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. 

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile sudice, dar și local excedentare în nordul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...