Gest impresionant în Sălaj: Un agent de poliție donează periodic păr pentru femeile cu cancer

Agentul şef de poliţie Maria Cristea, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, donează periodic păr, ce este utilizat de o asociaţie umanitară la crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer.

„Sub orice uniformă se ascunde un suflet. Astfel, Maria, în anul 2017, a donat prima codiţă, care a avut 34 de centimetri, apoi în luna septembrie 2019 a donat 28 de centimetri, iar la sfârşitul săptămânii trecute a decis să facă un nou gest umanitar, donând o codiţă de 36 centimetri. Podoaba capilară este un simbol al frumuseţii, iar pierderea părului cauzată de tratamentele specifice afecţiunilor oncologice constituie, din punct de vedere psihic, încă o încercare”, se arată într-o informare de presă transmisă luni de IPJ Sălaj.

Potrivit sursei citate, Maria s-a alăturat de ani buni campaniei „Vieţi Împletite”, demarată de Fundaţia Renaşterea, ce are ca scop crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu afecţiuni oncologice. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...