Gheorghe Flutur, susținătorul din umbră al lui Șică Orban

 Controversatul baron liberal de Suceava Gheorghe Flutur  a dispăut de ceva timp de pe sticla televizoarelor, dar, în realitate, depune eforturi serioase pentru susținerea unui lider politic din afara PNL.

Potrivit informațiilor noastre, baronul Georghe Flutur a început să facă o campanie discretă dar destul de bine orchestrată pentru susținerea unui partid înființat de curând. Este vorba de ”Forța Dreptei” înființat și condus de fostul lider PNL, Ludovic Orban.

Baronul sucevean a primit din afară, mai exact pe relația Germania, sugestia și totodată recomandarea de susținere a partidului lui Șică Orban. Ca atare, la ora actuală. Gheorghe  Flutur a început să joace ca la alegerile europarlamentare din 2009 când a susținut-o ca lider PDL pe ”independenta” Elena Băsescu.

Citește și Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante EXCLUSIV

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...