Gică Hagi a anunțat investiții la Farul: “Vrem să avem o bază de nivel european, vrem să devenim o putere”

Patronul şi antrenorul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat, luni, după victoria obținută în meciul cu Dinamo, că are planuri de dezvoltare a formației din orașul de la malul mării.

„Sunt şase luni în care am muncit bine. Nu am fost constanţi, dar am jucat un fotbal bun, am progresat mult, mai trebuie să fim mult mai concreţi în faţa porţii. Ne-am creat multe ocazii, i-am mulţumit echipei pentru că această victorie ne-a venit foarte bine. Bravo lor, că nu era uşor să menţii tonusul acesta în trei săptămâni! Am avut ocazii multe, parcă era istoria de la meciul cu CFR, dar a doua repriză am avut şansă, am marcat gol din fază fixă şi după aceea cred eu că s-au descătuşat şi au fost relaxaţi. Nu mă încântă că avem cea mai bună defensivă, ştiu că am fundaşi buni, dar ar trebui să marcăm mai multe goluri.

Cred că meritam să avem mai multe goluri, la câte ocazii am avut. În atac trebuie să lucrăm mai bine şi să fim mai concreţi. De mânine începem să ne gândim (n.r. – la transferuri), vom vedea jucătorii care au dat randament, jucătorii care au dat mai puţin, vom vedea fiecare cum s-a simţit. O să vorbim cu fiecare, avem copii foarte mulţi în spate, avem şi echipa a doua, vedem, analizăm, tragem linie, dar cu siguranţă doi-trei jucători vom aduce. Mă duc la Ianis. Ianis cred că rămâne la Rangers.

De Grameni nu ştiu, întrebaţi-l pe Petrescu! Suntem deschişi, pentru că asta face clubul nostru, chiar dacă acum reprezentăm un oraş, tot formatori rămânem. Avem foarte multe probleme de făcut, avem de dezvoltat, atât infrastructură, echipa, ca să avem o mentalitate, să creăm o mentalitate, să ne unim şi mai mult, toată lumea, cu toţi partenerii pe care îi avem, să fim cât mai mulţi, suntem echipa Dobregei, a Constanţei şi trebuie uşor, uşor să devenim o putere, să ne dezvoltăm cât mai mult, avem de făcut multe terenuri în continuare, clădirea trebuie terminată, în vară o prezentăm, vrem să avem cea mai frumoasă bază din România, nouă, făcută de arhitect, la nivel european. După aceea e şi bugetul şi lucrurile puternice, pentru că, dacă ai bani, aduci jucători ca să te poţi lupta cu cele mai bune echipe„, a declarat Hagi, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Farul Constanţa a învins-o, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, pe Dinamo, în etapa a 21-a a Ligii 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...