Ghiță Ciobanul a mers la Guvern să explice cum se acordă subvențiile

Premierul Nicolae Ciucă i-a primit la Palatul Victoria pe reprezentanţii Asociaţiei Profesionale a Ciobanilor, transmite Guvernul. Printre participanți s-a aflat și cunoscutul Ghiță Ciobanul, care l-a atenționat pe premierul Nicolae Ciucă de faptul că subvențiile trebuie să se acorde echitabil.

Premierul a subliniat că agricultura este un domeniu prioritar la nivelul Executivului, mai ales în contextul în care securitatea alimentară a ţării depinde în mare măsură de sprijinul acordat fermierilor de statul român, atât prin intermediul fondurilor europene, cât şi prin finanţările asigurate din bugetul naţional.

Fermierii au prezentat provocările cu care se confruntă, precum utilizarea păşunilor, procesarea produselor, genotiparea sau forţa de muncă, arată comunicatul de presă al Executivului. La rândul său, premierul i-a asigurat de întreg sprijinul Guvernului faţă de producătorii de ovine, urmând ca, împreună cu ministrul Agriculturii, să fie identificate şi implementate soluţiile necesare, în parteneriat cu instituţiile statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole