Gigi Becali a semnat contractul cu ADS. „Spor în exploatarea cu succes a Pământului Românesc!”

Publicat: 20 oct. 2022, 17:00, de Viorela Pitulice, în News , ? cititori
Gigi Becali a semnat contractul cu ADS. „Spor în exploatarea cu succes a Pământului Românesc!”

Joi a fost consemnat un moment „important” în istoria Agenției Domeniilor Statului: a fost semnat unul dintre cele mai mari contracte de concesiune, iar beneficiarul este nimeni altul decât cunoscutul om de afaceri George Becali, finanțatorul echipei de fotbal FCSB București.

Cu mare bucurie vă anunțăm că astăzi, 20 octombrie, Agenția Domeniilor Statului prin domnul Sava George, Directorul General Adjunct, a semnat unul dintre cele mai mari contracte de concesiune din istoria ADS! Îi mulțumim domnului George Becali pentru cooperare și îi urăm spor în exploatarea cu succes a Pământului Românesc!”, a anunțat pe Facebook ADS.

Becali a câștigat licitația organizată de ADS în septembrie pentru concesionarea unei suprafețe de 850 ha în Tulcea, din care 755 ha în localități precum Tulcea, Nufăru, Mahmudia și Murighiol.

Omul de afaceri a oferit o redevență de 2.433 de kilograme la hectar pe an, de altfel, una dintre cele mai mari arende pentru un contract de concesiune la terenurile ADS, după cum susțin oficialii agenției.

Citește și Gigi Becali trece de la găini, la cultura cerealelor. Cum a pus mâna pe 850 hectare de teren agricol în Tulcea