Gigi Becali amenință că se retrage de la FCSB: „Nu am perspective să scot banii. Pentru ce să mai stau în fotbal”

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a declarat după meciul pierdut de FCSB în faţa echipei Rapid, scor 0-2, că va începe “operaţiunea de retragere” dacă vicecampioana nu se va califica în grupele Conference League.

Acum pe mine mă interesează să salvez ce pot salva, nu să vorbesc de Toni Petrea şi de jucători. Ce am spus am spus. Acum avem un meci joi la care trebuie să ne concentrăm pentru că dacă nu ne calificăm eu trebuie să iau nişte măsuri să vedem ce jucători să plecem îi las liberi să plece, să văd ce mai pot să recuperez şi ce pot să fac.

Mă concentrez numai pe ăsta, pentru calificare. Joi să putem să mai avem şanse la grupe. Dacă nu ne calificăm în grupe eu încep operaţiunea de retragere. Să dea Dumnezeu să ne calificăm şi să nu mă retrag. Dar dacă nu ne calificăm, încep operaţiunea”, a spus Becali. , la Digi Sport.

Când toată echipa a fost praf, el (Tănase) şi cu Cordea şi-au dat viaţa azi. Eu cred că Tănase va pleca. Scap şi de salariu, iau şi trei milioane şi încet-încet va începe retragerea mea din fotbal. Tavi Popescu, nu mai am încredere, Coman a uitat fotbalul, Oaidă a uitat fotbalul. Poate pe portar, poate pe Dawa…

Ne trebuie un atacant, am avut încredere în Mamut şi când am văzut că se loveşte mingeaa şi vin toate echipele pe contraatac şi un poate să facă o preluare pe care şi eu o fac mi-am dat seama că m-am înşelat. Eu l-am luat ca să pot să scap de salariul lui Vînă, ca să-l păcălesc pe Rotaru. Şi l-am păcălit. Mamut şase luni mai are contract. Dugandzic e un atacant care nu e extraordinar, dar măcar se bate acolo. Noi n-avem”, a mai afirmat Becali.

Gigi Becali a mai spus că eventuala sa retragere din fotbal depinde de calificarea în grupele Conference League. “Nu depinde de joi, că joi de calificăm noi. Dar mai ştii? Depinde de calificarea în grupele Conference League. Nu am perspective să scot banii. Pentru ce să mai stau în fotbal. Să-i dau banii lui Coman? Joacă, măi, fotbal, lasă călcâiele…”

Cu Toni Petrea o să vorbesc şi o să vedem. O să ne calificăm şi în LC, luăm şi campionatul şi gata… “, a adăugat el.

Rapid a învins-o, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe FCSB, în derby-ul etapei a doua a Superligii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Cardul de energie – Ce se va întâmpla cu beneficiarii care...

Autoritățile iau în calcul să schimbe unele reguli care vizează beneficiarii cardului de energie, care își schimbă domiciliul, potrivit unui proiect de act normativ. Proiectul...